Zanimljivosti

GLUMICA NASRED ULICE U PODVEZICAMA I DONJEM VEŠU: Nikad izazovnije izdanje, nećete moći da skinete pogled sa nje! (FOTO)

U poslednje vreme Kristen Stjuart pokazuje smelost i provokaciju.

14.03.2024 16:10

GLUMICA NASRED ULICE U PODVEZICAMA I DONJEM VEŠU: Nikad izazovnije izdanje, nećete moći da skinete pogled sa nje! (FOTO)
Profimedia

Glumica Kristen Stjuart privukla je ogromnu pažnju prolaznika kada je ulicom prošetala u vamp izdanju dok je išla na snimanje NBC tok šoua "Kasno uveče" sa Setom Majersom. Ova tridesettrogodišnja zvezda nominovana za Oskara fotografisana je u topu nalik na brushalter, a ispod mini suknje virile su joj podvezice.

Frizer Dejvid fon Kenon dao je Kristeninoj kosi mokar izgled. Stilistkinja Tara Svenen je svakako razvijala glumičin izgled tako da deluje vam i zavodljivo. Kristen se u sredu u Njujorku pridružila njena verenica Dilan Mejer za koju se verila 2021. nakon dve godine zabavljanja.

U poslednje vreme Kristen sve češće možemo videti u izrazito smelim modnim izdanjima kojima raspaljuje maštu. 

Profimedia

Kristen Stjuart na ulicama Njujorka

Glumica koja je nedavno osvojila naslovnicu magazina Roling Stons, fotogrtafisana je u Njujorku u izuzetno stilizovanom izdanju. Bez mnogo skrivanja, nosila je šik pleteni donji veš, otkriveni grudnjak i bordo visoke štikle, ostavljajući malo toga mašti. Ova hrabra modna izdanja dodatno se naglasila njenu samouverenu pojavu. 


Ovaj izgled nije bio slučajna modna kombinacija, već je bio deo promocije njenog najnovijeg filma, Love Lies Bleeding. Noseći otvorenu košulju i rubin naočare za sunce, glumica je odisala samopouzdanjem i elegancijom dok je šetala ulicama Njujorka. Njen umetnički pristup stilu i modi je još jednom privukao pažnju javnosti.

Ovim izdanjem, glumica je prigrlila aktuelni trend "no pants" koji je postao popularan poslednjih meseci. Odlučila se da obuče samo bež gaćice visokog struka od kašmira iz kolekcije Brunello Cucinelli za proleće/leto 2024, što je dodatno istaklo njen smeo modni stav.

Kristenino pojavljivanje u Njujorku još jednom je potvrdilo njenu sposobnost da nosi nekonvencionalne modne izbore sa lakoćom i samopouzdanjem. Njen osećaj za modu i umetnički pristup stvaranju izgleda je inspiracija za mnoge ljubitelje mode širom sveta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)