Zanimljivosti

PEVAČICA NA CRVENOM TEPIHU SAMO U KOŠULJI: Paparacima pokazala puknute čarape i donji veš! (FOTO)

Talija je privukla veliku pažnju nadodeli Brit nagrada.

02.03.2024 21:53

PEVAČICA NA CRVENOM TEPIHU SAMO U KOŠULJI: Paparacima pokazala puknute čarape i donji veš! (FOTO)
Ian West / PA Images / Profimedia

Talija Storm je pevačica i tekstopisac rođena u Glazgovu koja je postala istaknuta sa 13 godina kada ju je otkrio ser Elton Džon 2012. godine i dobila mesto kao podrška njegovom koncertu na stadionu Falkirk. Tallia je oduvek bila poznata po svom hrabrom modnom izrazu, a ovog puta nije izneverila. Na dodeli Brit nagrada uz svoj smeo autfit, uparila je crne podvezice koje su, nažalost, pretrpele manju modnu katastrofu i pukle po šavu. Ipak, ni to nije moglo da pomuti njen samouvereni stav.

Kako bi dodatno istakla svoju zanosnu figuru, zvezda filma "Addicted" obula je visoke crne sjajne platforme koje su joj dodale nekoliko centimetara i upotpunile njen izgled. Ove cipele su svakako privukle pažnju i doprinele celokupnom provokativnom izgledu. Talija se pojavila na crvenom tepihu sa raskopčanom košuljom ispod koje se nazirao donji veš.

 

@yourbfbs @Tallia Storm is looking ON BRAND at The BRITs 🇬🇧 She is celebrating @Raye tonight; who are you looking forward to seeing? 🙌 #thebrits #brits24 #raye ♬ original sound - BFBS


Godinu dana kasnije od svog fantastičnog izgleda na dodeli nagrada BRIT 2023, Talija je to ponovo uradila - ovog puta u odeći inspirisanoj Geri Horner. Pevačica je veoma prihvatila temu ceremonije dodele nagrada tako što je obukla blejzer inspirisan britanskom zastavom i tregere.

Nakon što su uočili Talijin hrabar, ali hrabar ansambl za dodelu nagrada BRIT, fanovi događaja su pohrlili na mrežu X, ranije poznat kao Tviter, da podele svoje reakcije.

 

 - O, Bože, Talija Storm zaista zna kako da obuče ulogu za neku priliku.

- Talia Storm uvek nosi tako riskantnu odeću. Voleo bih da je vidim u normalnoj haljini.

- Hmmmm, nisam siguran kako se osećam prema Talijinoj odeći. Osećam se kao da se ponekad previše trudi.

- Stvarno volim Taliju, ali ovaj izgled nije to - samo su neki od komentara koji su se nizali.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)