Zanimljivosti

ZVEZDE CRVENOG TEPIHA BRIT NAGRADA: Članovi benda poslali jasnu poruku, svi govore o njihovom šok izdanju!

Britanski indi rok sastav bacio je u senku sve muzičke zvezde.

02.03.2024 21:14

ZVEZDE CRVENOG TEPIHA BRIT NAGRADA: Članovi benda poslali jasnu poruku, svi govore o njihovom šok izdanju!
Ian West / PA Images / Profimedia

Britanske muzičke nagrade BRIT 2024 održavaju se u  02 Areni u Londonu, a predstaviće se najveći talenti u svetu muzike. Neke od najvećih muzičkih zvezda prodefilovaće cvenim tepihom, međutim, čini se da su im slavu već ukrali članovi britanskog indi rok sastava. Reč je o sastavu The Last Dinner Party.

Oni su se odlučili za veoma kontroverzne stajlinge. Podvezice, haljine u viktorijanskom stilu, ali i jasna poruka koju je jedna od članica imala na haljini, govore o tome kako vide celokupnu muzičku manifestaciju.

 

- Mi smo ovde samo da biste vi imali o čemu da pričate - jasna je poruka.

Kako su objasnile, zapravo žele da budu na nastupu Kajli Minog i da im je veoma drago što su prepoznati kao zvezde u usponu.

 

@brits Rising Star nominees @The Last Dinner Party make their debut on the #BRITs ♬ 1901 - Instrumental - Phoenix

 

Govoreći o Kajli Monog ona se odlučila za provokativnu crnu haljinu sa dubokim prorezom. Ova "džepna Venera" kako je zovu, odlučila se za spoj provokativnog i elegantnog.

Profimedia

Kajli Minog

Haljina je u gornjem delu u vidu korseta, dok je donji deo haljine prožet naborima sve do kuka kako bi pevačicine noge došle u prvi plan. Pomalo drsko, pokazala je paparacima i zadnjicu zaokretom na crvenom tepihu.

Kajli Minog je večeras nominovana za međunarodnog izvođača godine, a konkurenciju za prestižnu nagradu joj čine Tejlor Svift, Lana Del Rej i Majli Sajrus.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)