Zanimljivosti

PEVAČICA SAMO TRAKAMA POKRILA GRUDI: Svi govore o Bekinom izdanju na Brit nagradama (FOTO)

Muzička manifestacija održava se u Londonu.

02.03.2024 21:40

PEVAČICA SAMO TRAKAMA POKRILA GRUDI: Svi govore o Bekinom izdanju na Brit nagradama (FOTO)
Profimedia

Britanske muzičke nagrade BRIT 2024 održavaju se u  02 Areni u Londonu, a najveće muzičke zvezde defiluju crvenim tepihom. Među njima je i dvostruka dobitnica BRIT nagrade Beki Hil.

Ona je rekla je ITV Nevs da nominacije koje predvode žene za ovogodišnju ceremoniju "pokazuju sledećoj generaciji žena da mogu da budu producenti, di-džejevi, tekstopisci - i da mogu biti uspešne u tome". U 13 kategorija, nominovano je 77 umetnika ili izvođača – od kojih su 38 bile umetnice ili grupe koje su bile samo žene.Hil, poznat po hitovima Gecko (Overdrive) i Afterglov, je spreman za pobedu u kategoriji plesnih izvođača.

Ian West / PA Images / Profimedia

Beki Hil

Beki je privukla veliku pažnju na crvenim tepihu u 02 Areni kada je pojavila u crnoj haljini koja je jedva obuzdala njene bujne grudi. Preko njih su bile samo dve ukrštene crne trake potpuno otkrivajući njen isklesan stomak. Duga crna suknja laskala je njenim oblinama, ali su asisteni sve vreme morali da joj nameštaju haljinu kako ne bi bila poslastica paparacima.

Pevačica je celokupni stajling upotpunila efektnim nakitom, zelenim safirima, međutim, malo toga je moglo skrenuti pažnju sa njenog tela.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)