Zanimljivosti

RIJANA ZA NASTUP NA VENČANJU INDIJSKOG MILIONERA DOBILA 6 MILIONA: Kada su isplivali snimci, fanovi šokirani onim što je pevačica radila (VIDEO)

Savetuju joj da prekine karijeru dok je još vreme.

02.03.2024 18:00

RIJANA ZA NASTUP NA VENČANJU INDIJSKOG MILIONERA DOBILA 6 MILIONA: Kada su isplivali snimci, fanovi šokirani onim što je pevačica radila (VIDEO)
AP Photo/John Carucci, Profimedia

Pevačici Rijani je navodno plaćeno 6,3 miliona dolara za nastup na proslavi pred venčanje Ananta Ambanija, sina najbogatijeg čoveka Indije, Mukeša Ambanija. Predstava je bila deo raskošnih svečanosti održanih u Jamnagaru, obeležavajući značajan događaj za porodicu Ambani. Ovaj čin obezbeđivanja ovako istaknutog nastupa pokazuje sposobnost porodice Ambani da organizuje velike proslave koje privlače svetske poznate ličnosti.

Po dolasku u Milano u subotu ujutru, Rijana je delovala potišteno nakon što je ismejana zbog svog nastupa na predbračnoj proslavi sina najbogatijeg čoveka u Indiji. Pevačica, koja ima 36 godina, primećena je na aerodromu grada sa svojim partnerom A$AP Rokijem, koji ima 35 godina, dok su se pojavili novi snimci njenog koncerta vrednog 5 miliona funti (6.3 miliona dolara) na venčanju Ananta Ambanija i Radhike Merchant. Rijana je nosila ležernu sivu odevnu kombinaciju sa tirkiznim šalom i štitila je oči sunčanim naočarima.

 

@curlycurlworld "Queen Rihanna turning a wedding into a show-stopping concert! 🎤✨ Witness the magic as she brings 'Pour It Up' to an Indian celebration tonight. 👑🇮🇳 #Rihanna #PourItUp #IndianWeddingVibes ♬ original sound - curlycurl

 

Kontroverza nakon nastupa u Indiji

Nakon višednevnog događaja, tokom kojeg je  Mukesh Ambani, čiji je neto vrednost 114 milijardi dolara, platio milione da pevačica izvede set, snimci su postali viralni, a fanovi su kritikovali pevačicu zbog toga što je "uradila minimalno" na sceni. Ovo je bila Rijanina prva velika uživo izvedba od Super Bowla 2023. godine i prvi kompletan koncert za osam godina. Novi snimci pokazuju pevačicu kako se pomera napred-nazad i maše rukama. U decembru prošle godine, pevačica je dala najveću naznaku do sada o izdavanju novih pesama, ali su fanovi sada u pitanje doveli da li bi trebalo da okonča svoju muzičku karijeru nakon što su je kritikovali zbog "užasnog nastupa".

 

 

Kritike fanova i reakcija na nastup

Komentari fanova na društvenim mrežama ukazuju na razočaranje. Kritike su se fokusirale na Rijanino pevanje, kretanje na sceni i nedostatak angažovanosti tokom nastupa. Ipak, pevačica je izjavila da je "najbolje" i da se "ne može dočekati da se vrati" nakon koncerta.
- Voleo sam Rijanu od samog početka, ali moramo biti iskreni. Taj nastup izgleda katastrofalno.

- Trebalo bi da se povuče iz muzičke industrije ako nastavi ovako.

- Rijana je plaćena 9 miliona dolara da nastupa na predbračnoj proslavi milijardera, nema šanse da će izdati novi album

- Ovo više nije ona stara Riri - samo su neki od komentara.

Luskuzna proslava i zvezde koje učestvuju

Proslava venčanja Ananta Ambanija i Radhike Merchant procenjena je na ogromnih 120 miliona funti, a gosti su uživali u spektakularnim događajima tokom tri dana. Ambani je u prošlosti platio 6 miliona dolara da bi Bitanija izvela privatni koncert za goste na venčanju njegove ćerke 2018. godine. Ovog puta, osim Rijane, iluzionista Dejvid Blejn i bollywoodska zvezda Diljit Dosanjh takođe će nastupiti za goste, a očekuje se da će među njima biti i brojni tehnološki lideri, zvezde iz sveta zabave i političari.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)