Zanimljivosti

IVANKA TRAMP U BELOJ ČIPKI I DRAGULJIMA NA SVADBENOM SLAVLJU NAJBOGATIJEG ČOVEKA INDIJE: Pored ovakve toalete, teško da je iko gledao u mladu! (FOTO)

Ćerka nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država prekršila je najvažnije pravilo i zbog toga su mnogi ljuti na nju

04.03.2024 16:00

IVANKA TRAMP U BELOJ ČIPKI I DRAGULJIMA NA SVADBENOM SLAVLJU NAJBOGATIJEG ČOVEKA INDIJE: Pored ovakve toalete, teško da je iko gledao u mladu! (FOTO)
Instagram

Vest o venčanju Ananta Ambanija, naslednika poznate indijske milijarderske porodice i njegove verenice Radike Merčant, privukla je veliku pažnju širom sveta. Poseban razlog je trodnevno slavlje na kom su se okupile brojne poznate ličnosti, među kojima su bili i Džared Kušner (43) i Ivanka Tramp (42). Ćerka bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, privukla je najveću pažnju javnosti svojim izborom odevnih kombinacija tokom trodnevnog slavlja. Dok su mnogi pohvalili njen modni izbor, bilo je i onih koji su izrazili nezadovoljstvo zbog belog stajlinga, smatrajući da je time “preterala” i potencijalno uvredila samu mladu.

Ivanka je izazvala pomešane reakcije kada se prvog dana pojavila u tradicionalnoj haljini u stilu sarija, koja je bila prekrivena srebrnim i zlatnim šljokicama.

 

 

Trampova je drugog dana pozirala u u kompletu sastavljenom od kratkog belog čipkanog topa sa dugim rukavima. Top je u velikoj meri otkrivao njen dekolte i ceo stomak. U donjem delu ponela je suknju dubokog struka koja je u vidu A-kroja padala do zemlje, a bila je od najkvalitetnije čipke i ukrašena cirkonima. Preko svega ponela je čipkanu ešarpu koja je bila istog desena, kao i belu čipkanu torbicu modela koji obično mlade nose. 

Kompletan stajling začinila je glomaznim nakitom od dragog kamenja u vidu masivne ogrlice, minđuše i prstena, kao i nakita za glavu. Ono što mnogi nisu mogli da joj “prećute” je toaleta koja je isuviše podsećala na onu koje mlade na venčanju nose. Upravo tako se poteglo pitanje, da li je Ivanka to želela da nadamaši lepotom i toaletom i samu nevestu.

 

 

Usledila je salva pohvala za izgled, a komplimente joj je udelila i starleta Kim Kardašijan. Međutim, nisu svi delili njeno mišljenje.

- Bela čipka na tuđem venčanju? Zaista?

- To nije tvoja svadba, zašto nosiš belo?

- Nije ti dosta što svi svakako gledaju u tebe nego moraš da zaseniš i mladu - bili su samo neki od neprikladnih komentara koje je dobila.

Ipak, pojedinci koji su u startu osudili Ivanku su zaboravili na podatak da ovaj događaj nije bio venčanje, već samo slavlje pred taj čin. Venčanje će, kako je najavljeno, biti obavljeno u julu ove godine.

 

 

Proslave pre venčanja Ananta Ambanija i Radhike Merčant obeležene su luksuzom i glamurom, a gosti su imali priliku da uživaju u nizu proslava sa različitim temama. Zvanice su dobile detaljan dres-kod shodno brojnim aktivnostima zakazanim za vikend. Putovalo se avionima i trajektima, a gostima je rečeno da postoji ograničenje od tri kofera po paru. U petak je priređen koktel, a onda su gosti otišli u centar za brigu o životinjama Reliance, koji se prostire na 650 hektara i udomljuje više od 2.000 životinja. Ovaj centar je u vlasništvu budućeg mladoženje. Zvanicama je preporučeno da ponesu udobne cipele za "šetnju divljinom".

Usledilo je veče romantike, a zatim i zabava za koju je, kako je naglašeno, bila potrebna "ležerna šik odeća". Na završnom događaju od gostiju se očekuje da nose tradicionalnu odeću. "National News" je pisao da će svih 1.000 gostiju imati pristup uslugama pranja odeće tokom vikenda. Na raspolaganju će imati i usluge krojača, šminkera i frizera. 

- Želimo da maksimalno uživate u svakom trenutku i stvorite lepe uspomene koje traju ceo život - ističe se na pozivnicama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)