Zanimljivosti

PRINC VILIJAM NA DODELI BAFTA NAGRADA BEZ KEJT MIDLTON: Zbog njegovog priznanja mnogi su u šoku (FOTO)

Stariji sin kralja Čarlsa III pojavio se u Kraljevskoj festivalskoj dvorani i izazvao veliku pažnju

18.02.2024 22:49

PRINC VILIJAM NA DODELI BAFTA NAGRADA BEZ KEJT MIDLTON: Zbog njegovog priznanja mnogi su u šoku (FOTO)
Tanjug/Jordan Pettitt/Pool via AP

Princ Vilijam ostavio je filmske fanove u neverici kad je večeras stigao na dodelu BAFTA nagrada u Londonu pošto je priznao da još nije stigao da pogleda film „Barbi“ koji je prošle godine, zajedno sa „Openhajmerom“, bio bioskopska senzacija širom sveta.

Princ od Velsa stigao je sam na večerašnju ceremoniju dodele nagrada i izvinio se zbog odsustva princeze od Velsa. Kejt Midlton je, da podsetimo, polovinom januara operisana i trenutno se oporavlja u njihovoj porodičnoj kući. Očekuje se da će princeza od Velsa nastaviti da obavlja svoje dužnosti oko Uskrsa.

Princ Vilijam pojavio se na crvenom tepihu u tamnoplavom odelu, beloj košulji i crnim cipelama. Pozdravio je organizatore dodele nagrada uz reči:

- Žao mi je što Kejt nije ovde, ona voli BAFTA ceremoniju.

Tanjug/Jordan Pettitt/Pool via AP

Kejt Blančet i princ Vilijam

Stariji sin kralja Čarlsa III, koji se fokusirao na svoju porodicu nakon operacije princeze od Velsa i dijagnoze raka britanskog monarha, priznao je da nije gledao toliko nominovanih filmova kao obično, uz obrazloženje da su mu „na umu bile druge stvari“. On je dodao kako se nada da će stići da odgleda sve filmove zajedno sa princezom Kejt koja se oporavlja od operacije abdomena.

Kad je ušao u dvoranu, pre početka svečane dodele nagrada, princ se srdačno pozdravio sa glumicom Kejt Blančet.

Ranije ovog meseca princ Vilijam održao je govor na dobrotvornom angažmanu za prikupljanje sredstava za novu flotu helikoptera londonske „Air Ambulance Charity“. Iako su mnogi mislili da se večeras neće pojaviti na dodeli BAFTA nagrada, princ Vilijam je želeo da nastavi sa svojim dužnostima i predstavlja kraljevsku porodicu na ovom prestižnom događaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)