Zanimljivosti

SANJA MARINKOVIĆ U HALJINI KOJA MALO TOGA PREPUŠTA MAŠTI: "Previše mršava, a i razgolićena u poslednje vreme!" (FOTO+VIDEO)

Voditeljka zrači samopouzdanjem kao nikada ranije.

10.02.2024 10:45

SANJA MARINKOVIĆ U HALJINI KOJA MALO TOGA PREPUŠTA MAŠTI: "Previše mršava, a i razgolićena u poslednje vreme!" (FOTO+VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković (49) sitno broji do zvaničnog ulaska u šestu deceniju, iako bi malo ko u to mogao da poveruje. Ova dama odgovorna je za to što emisija "Magazin in" broji rekordnu gledanost iz godine u godinu i to od početka emitovanja. Sanja je poznata kao dama koja nema dlake na jeziku te svoje sagovornike rešeta brojnim pitanjima o braku i ljubavi, dok svoju intimu krije kao zmija noge. Tako se od razvoda sa Aleksandrom Uhrinom nije pojavila u zagrljaju drugog muškarca, makar ne javno.

Marinkovićeva baš na pragu šeste decenije izgleda da "živi po svom". Ističe kako je tek u četrdesetim naučila da živi svoj “najbolji život”, a da praksu namerava da nastavi i narednih godina. Ovoga puta objavila je snimak koji je naišao na pravu debatu na Instagramu.

Naime, Sanja je snimljena kako šeta tolikom dozom samopouzdanja koju samo retke žene imaju. Najverovatnije je video nastao pre početka njene emisije, a Sanja je hrabro gazila visokim potpeticama da bi retko ko poželeo da joj stane na crtu na putu do cilja. Na sebi je imala crnu usku haljinu do ispod kolena, koja je bila neobičnog kroja.

Iako je bila zatvorena do grla, kreacija je imala veliki otvor u predelu stomaka. Primetno je da atraktivna voditeljka ispod nje nije ponela brushalter, pa je malo falilo da i njene grudi u hodu ugledaju svetlost dana. Ipak u prvi plan bio je izvajan Sanjin stomak na kome su bili prepoznatljivi trbušnjaci. Nije tajna da Marinkovićeva dosta vremena poklanja nezi i treninzima, a sada je pokazala i koliko se svaki trud isplati, bar što se vežbanja tiče.

- Ja ne mogu živeti drugačije nego po srcu, a vi živite po pravilima - poručila je ona u opisu snimka.

 

 

Muški deo publike tako nije znao u šta pre da gleda, bose noge u visokim potpeticama leoprad dezena, grudi koje delimično izmiču kontroli ili u stomak. Usledila je salva pohvala za izgled na njenom profili na Instagramu. Međutim bilo je i drugih mišljena. Naime, nisu bili retki muškarci koji su smatrali da je Sanja sada premršava i savetovali joj da bi joj najbolje bilo da bar nešto pojede.

- Previše mršava, a i razgolićena u poslednje vreme. Međutim, sviđa mi se njena vedrina i pozitivnost.

- Godine te samo podmlađuju.

- Premršava za srpske standarde.

- Mala žena.

- Hodaš kao gazela, a i kako bi drugačije.

- Bravo za pločice na stomaku Sanja, vidi se da se aktivno vežba.

- Ma uzmi bar zalogaj hleba, pašćeš u nesvest!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)