Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS KRALJICA PROVOKACIJE: Elegantna haljina iz koje sve kipi samo za "posebnu" večeru! (FOTO)

Dizajnerka mami opažnju gde god da se pojavi, kako u našoj zemlji, tako i po svetu.

09.02.2024 18:00

MARIJANA MATEUS KRALJICA PROVOKACIJE: Elegantna haljina iz koje sve kipi samo za "posebnu" večeru! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52) bivša žena biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce na društvenim mrežama. Atraktivna plavuša nosi sve kraće i kraće haljine, a sve češće se mogu čuti komentari kako se u šestoj deceniji i dalje oblači kao da je devojčica.

Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima. Marijana je poznata po smelom oblačanju, a na komentare da joj je garderober “žešći” nego onaj njenih ćerki, “ne daje ni pet para”. Ipak, kada su glamurozni događaji u pitanju ume da zablista u svom najvećem sjaju. Ovog puta ona se opredelila za krajnje neobičnu haljinu koja je prestavljala spoj elegancije i zavodljivosti.

Mateusova je ponovo pokazala zašto je smatraju kraljicom provokacije. Dekolte izazovne dubine i suknja nikad kraća, samo su neki od elemenata koji su privukli pažnju kako prisutnih, tako i njenih 94.000 pratilaca na Instagramu. Toaleta je bila prljavobele boje po kojoj su bili pastelnozeleni detalji u vidu cveća. Kreacija je imala preko dekoltea karnere i bila je dugih rukava, dok je preko ramena imala našivene specifične detalje. Izgledalo je kao da je ponovo u pitanju neki vid nabora koji su oponašali duže karnere. 

Marijana je ceo autfit ukompletirala pastelnozelenim kaputom, zlatnim salonkama vrtoglavo visokih potpetica i zlatnom YSL torbom. Dok je i nakit bio zlatan, a izdvajale su se glomazne zlatne minđuše. Ma koliko sofisticirana bila kreacija, mnogi nisu mogli da ostanu imuni na dekolte i prekrštene gole Marijanine noge na zadnjem seduštu automobila.

- Izgled na poslednjoj večeri - kratko je napisala ona i dodala London kao lokaciju.

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus

Naravno, reakcije javnosti nisu izostale, a njen Instagram nalog je bukvalno planuo.

- Savršena, kao i uvek.

- Obožavam tu haljinu!

- Ostao sam bez reči!

- Dama brutalne lepote.

- Senzualna i se*sepilna u isto  vreme.

- Nema mnogo ovakvih žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)