Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ PRETI DA SRUŠI INSTAGRAM: Muškarci zanemeli pred lepotom, niko ne može da skloni pogled sa njenih bujnih oblina! (FOTO)

Komplimenti ne prestaju da se nižu na račun atraktivne crnke.

05.02.2024 12:05

MILENA POPOVIĆ PRETI DA SRUŠI INSTAGRAM: Muškarci zanemeli pred lepotom, niko ne može da skloni pogled sa njenih bujnih oblina! (FOTO)
instagram.com/milenapopovic

Milena Popović (40) udovica Olivera Popovića ponovo je ustalasala društvene mreže. Poslednjom objavom na Instagramu ona "preti" da sruši ovu društvenu mrežu. U nikad zavodljivijem izdanju atraktivna crnka je pokazala svoje bujne atribute i naterala muškarce na mrežama da zaneme od njene lepote.

 

 

Pojam ženstvenosti

Na fotografiji koju je postavila na ovoj društvenoj mreži Milena je obukla elegantan crni sako ispod kojeg je imala dekoltiranu providnu crnu bluzu dubokog dekoltea koji je isticao njene bujne grudi. Oko vrata je nosila masivnu ogrlicu koja je dala dodatni dodir elegancije i luksuza.

Uz kompletan autfit lepa crnka je imala šminku kojom je naglasila svoje prelepe oči, duge trepavice i neutralni karmin.

Očekivano, na njenu lepotu niko nije mogao da ostane imun pa su se komentari samo nizali.

- Ako postoje anđeli onda si to ti.

- Prava lepotica i pojam ženstvenosti.

- Milena, prelepa si žena.

- Po ko zna koji put... O Bože, kakva lepota.

- Jaka žena... živi ženo, pusti dušmane, napred jakim koracima! 

- Zanemeo sam od tvoje lepote.

-  Vi ste kraljica kraljevstva lepote, elegancije i ženstvenosti!

- Najlepša žena, kao ikona.

- Prava dama, svaka čast.

- Ti si nešto najlepše što postoji.

- Ostao sam bez reči, mogu samo da te gledam - bili su samo neki od stotine komentara na njen post.

 

Milena ne krije da je nakon tragedije i gubitka supruga Olivera sreću pronašla pored Igora Jurića. Kako je u intervju za Srećnu republiku nedavno objasnila njen partner je bio dovoljno hrabar da joj priđe, pa je vremeno shvatla koliko joj prija komunikacija s njim.

- Igor jeste veoma hrabar, mnogi drugi muškarci se nisu usudili da budu tako hrabri kao on. Budući da živimo zajedno dugi niz godina, mogu slobodno da kažem da je to sada jedan ozbiljan brak. Srećna sam što sam ga srela, jer je on popunio tu prazninu, ne samo u mom srcu, već i u srcu moga sina Bogdana - rekla je tada Milena Popović. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)