Zanimljivosti

OVAJ FRAJER JE BRAT OLIVERE KOVAČEVIĆ: Kad vidite kako izgleda, ostaćete bez teksta (FOTO)

Voditeljka retko pokazuje porodicu, ali jedna fotografija je ipak završila na društvenim mrežama.

24.01.2024 21:00

OVAJ FRAJER JE BRAT OLIVERE KOVAČEVIĆ: Kad vidite kako izgleda, ostaćete bez teksta (FOTO)
Dragan Kadić

Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević decenijama je deo javnog života, međutim, privatnost je uspevala koliko toliko da sačuva. Zbog svog naizgled hladnog držanja dobila je nadimak "čelična lejdi".

Kada je davala intervjue, uvek se trudila da deluje odmereno, pomalo rezervisano. O svom emotivnom životu nije govorila. Međutim, jednom prilikom otkrila je emotivni detalj iz detinjstva koji je svima izazvao osmeh na licu. Govoreći o svom mlađem bratu, moglo se osetiti puno emocija u svakoj reči.

Dragan Kadić

Olivera Kovačević godinama krije privatni život

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Volela sam kada padne sa bicikla... Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje. U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće - govorila je Olivera u intervjuu za Story.

 

 

Mnogi su se pitali kako izgleda taj muškarac o kome "čelična lejdi" priča. Jednom prilikom je na društvenim mrežama objavila i fotografiju čuvenog Mileta sa jedne zajedničke proslave. Voditeljkini fanovi su bili iznenađeni time koliko liče, gotovo kao blizanci. Šarmantnog osmeha, plave kose i sportske građe, Mile je odmah zapao za oko svim damama koje prate Oliverin profil na Instagramu. 

- Prelepi se.

- Izuzetni se oboje.

- Kao jaje, jajetu.

- Baš ličite, divni ste - samo su neki od komentara ispod Oliverine objave.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)