Zanimljivosti

NINA BADRIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKADA, IZBACILA NOGE, OGRNULA KAPUT, A FANOVIMA PALE VILICE: "Da su poljupci pahulje, poslao bih ti mećavu!" (FOTO)

Pevačica retko kad objavi neku smeliju odevnu kombinaciju, pa ne čudi salva pohvala u komentarima.

14.01.2024 19:00

NINA BADRIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKADA, IZBACILA NOGE, OGRNULA KAPUT, A FANOVIMA PALE VILICE: "Da su poljupci pahulje, poslao bih ti mećavu!" (FOTO)
Foto: Indir photography

Pevačica Nina Badrić (51) zagazila je u šestu deceniju, a prema mišljenju mnogih sve je lepša i lepša. Dokaz za to je blizu pola miliona fanova na Instagramu koji pomno prate svaki njen korak, kao i novu objavu. Neretko komplimenti pristižu na račun izgleda i glasa sa svih strana sveta, kako od muškaraca, tako i od dama. Nina važi za ženu od stila, kod nje je sve uvek odmereno i graciozno, a često ume da spoji nespojivo ili da na nesvakidašnji način ponese pojedine odevne kombinacije. Zato kada ponese poneku smeliju garderobu, to naiđe na salvu pohvala njenih 432.000 fanova.

Badrićeva se ovog puta odlučila za jedan od najatraktivnijih stajlinga. Naime, nije najjasnije u čemu je bila popularna pevačica, budući da je sedela na barskoj stolici, a ogrnula je dugi crni kaput koji joj je dosezao do čukljeva. Poznato je da je Nina odavno liniju dovela do savršenstva, pa je tako ovoga puta rešila da noge izbaci u prvi plan.

Ona je u gornjem delu tela obukla ili crnu atlet majicu ili bodi, dok je ostala misterija da li je išta imala u donjem delu, ili je za potrebe fotografisanja bila isključivo u vešu i kaputu. Nina je uz bose noge sredinom januara ponela i sandale koje su bile crne, visokih potpetica, dok su oko zgloba imale srebrni povez. 

Pevačica je bila i kompletno našminkana, kao za scenski nastup, a primetno je da je dominirala crna senka tzv. “smouki ajs” varijanta ili “oči boje dima” koje je uvek proverena varijanta šminkanja, a karmin je bio u neutralnoj boji. Kosa srednje dužine i bakarne boje joj je u talasima padala preko ramena, dok joj je lice krasio širok, iskreni osmeh.

- Nasmešimo se, dok još imamo zube - napisala je uz fotografiju duhovita Badrićeva.

 

 

Objava je za samo par sati dobila više od 3.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Ha ha ha, kraljice, prelepa si, kao vino.

- Smejem se na glas, ispravan stav.

- Sve si lepša i lepša.

- U tvom slučaju, najlepše zube!

- Da su poljupci pahulje, poslao bih ti mećavu!

- Divna fotografija!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)