Zanimljivosti

MARINA VISKOVIĆ POKAZALA SVE ATRIBUTE NA IZVOLTE: Pevačica se skinula, a ovaj detalj otkriva da li nosi donji veš (FOTO+VIDEO)

Društvene mreže bruje o ovom izdanju popularne zvezde.

29.12.2023 18:30

MARINA VISKOVIĆ POKAZALA SVE ATRIBUTE NA IZVOLTE: Pevačica se skinula, a ovaj detalj otkriva da li nosi donji veš (FOTO+VIDEO)
instagram-marina_viskovic_official

Pevačica Marina Visković (35) izgleda odlično iako je na sredini četvrte decenije. Dobar izgled, ali i energiju koja joj je potrebna za koncerte ona održava napornim vežbanjem u teretani. Kako je pokazala u jednom od brojnih snimaka na Instagramu, za savršen fizički izgled potrebno je dosta rada i disiplina. 

Nedavnom objavom na društvenim mrežama Marina je obradovala svojih 253.000 pratilaca. Ona se pojavila u spekakularnoj haljini koja je bila veoma unikatnog dizajna, a niko nije mogao da primeti da je toaleta više otkrivala nego pokrivala. Kreacija je u gornjem delu imala veoma dubok dekolte, a kao da je to bilo malo, deo koji je jedva prikrivao Marinino bujno poprsje imao je šuplji prorez, tako da bi se moglo reći da je tek trećina grudi bila prikrivena.

Haljina je išla skroz do dole, ali je imala vidno suženje u predelu struka. Naime, kompletni pevačicini bokovi bili su otvoreni, a samo delić tkanine spajao je gornji deo haljine sa donjim. Uz sve to cela leđa bila su otvorena, dok je i više nego očigledno da zbog dubokog proreza na dubini leđa Marina nije bila u mogućnosti da ponese donji veš, sve i da je htela. 

Cela kreacija bila je u krem boji, a preko cele haljine bili su prišiveni cirkoni. Marina se odlučila i za nešto jaču šminku koja joj je dodatno istakla oči, dok joj je duga kosa koja je dosezala do struka padala preko ramena.

- Poželi me u ponoć, poželi me pred svima - napisla je pevačica.

Ovaj stajling bio je samo jedan u nizu odevnih kombinacija koje je Viskovićeva ponela na snimanju novog spota za pesmu tog naziva.

- Zanimljiva je priča u vezi sa ovom pesmom,  veoma malo je falilo da bude moja pre više od 10 godina i jedna mi je od omiljenih pesama koje je otpevala legendarna Danijela Vranić. Želela sam da joj udahnem život u ovim prazničnim momentima i ipak posle toliko godina da ostane zabeležena u mojoj emociji i performansu - rekla je Marina.

Video i fotografije su u trenu dobile veliki broj sviđanja na Instagramu, dok je usledila salva pohvala za savršeno telo koje Marina ima.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)