Zanimljivosti

MARA JE BILA ZVEZDA NAJPOZNATIJEG BOŽIĆNOG FILMA: Evo kako danas izgleda ova devojčica, gluma joj nije ni na kraj pameti (FOTO)

Snimanje kultnih kadrova obojila je porodična tragedija.

26.12.2023 15:40

MARA JE BILA ZVEZDA NAJPOZNATIJEG BOŽIĆNOG FILMA: Evo kako danas izgleda ova devojčica, gluma joj nije ni na kraj pameti (FOTO)
YouTube/printscreen Jonathan Boyd

Ranih devedesetih Mara Vilson je bila dečija glumica koja je stekla slavu ulogama u filmovima poput "Matilda", "Gospođa Tvafi" i "Tomas i čarobna železnica". Jedan od klasika u kojem je glumila je "Čudo na 34. ulici", gde je sedmogodišnja Mara igrala glavnu ulogu Suzan 1994. godine. Priča se vrti oko devojčice po imenu Suzan koja ne veruje u Deda Mraza, a film je rimejk klasika iz 1947. Slično kao njen lik u filmu, Mara je takođe odrasla sumnjajući u Deda Mraza, što joj je pomoglo da se poveže sa likom Suzan u "Čudu na 34. ulici".

Tokom snimanja "Matilde", Mara je doživela gubitak majke od raka dojke. Bez obzira na tu srceparajuću situaciju, odlučila je da nastavi sa snimanjem filma. Nakon "Matilde", Mara je napravila pauzu od glume i kasnije je opisala svoja iskustva u svojoj knjizi "Gde sam sada?" pre sedam godina. Izrazila je zahvalnost svom partneru Daniju Devitu, koji je organizovao da njena majka vidi Marinu glumu pre nego što je preminula. Mara se sa setom seća Devita kao divne osobe koja joj je bila poput člana porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Wilson (@marawilson)


Iako joj gluma više nije prioritet, Mara je donela odluku da ne juri slavu u Holivudu, želeći da ostane dosledna sebi i izbegne pritiske sa kojima se često susreću glumice u industriji. Danas, Mara, kao i neki drugi bivši dečji glumci, zarađuje dodatni prihod putem aplikacije CAMEO, gde pravi personalizovane video-poruke za svoje fanove. Uprkos šalama o njenom boravištu i aktivnostima, Mara tvrdi da je zadovoljna svojim životom van Holivuda.

 

 

 


Zaključno, Marina Vilsonova transformacija od voljene dečje zvezde do autorke i glumačke kameo zvezde pokazuje njenu otpornost i odlučnost da ostane dosledna sebi, čak i u susretu sa ličnom tragedijom i čarolijom Holivuda.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)