Zanimljivosti

PROPAGIRA PRIRODNI IZGLED, A OVA FOTOGRAFIJA JE RAZBESNELA NJENE FANOVE: "To više nisi ti, oprosti", hrvatska voditeljka na meti kritika (FOTO)

Barbara Kolak izazvala je buru na Instagramu samo jednom objavom.

20.12.2023 19:01

PROPAGIRA PRIRODNI IZGLED, A OVA FOTOGRAFIJA JE RAZBESNELA NJENE FANOVE: "To više nisi ti, oprosti", hrvatska voditeljka na meti kritika (FOTO)
youtube/printscreen/Ana Radišić

Voditeljka HRT-a Barbara Kolar (52), poznata po čestom deljenju  fotografija na Instagramu na kojima je uglavnom u potpuno prirodnom izdanju. Nedavno je iznenadila svoje pratioce glamuroznom transformacijom. Pored serije slika koje prikazuju njen doterani izgled, Kolarova je izrazila zadovoljstvo uspešnim kombinovanjem frizure, šminke i pozitivnog raspoloženja. Jasno je naglasila da nije koristila filtere, naglašavajući lepotu šminke i spontanost fotografija.

Međutim, ova promena u njenom uobičajenom izgledu nije se svidela nekim od njenih pratilaca, što je izazvalo različite reakcije. Neki su izrazili razočaranje, komentarišući da izgleda neprepoznatljivo i drugačije nego obično. Promena u Kolarovom izgledu izazvala je različite mišljenja, pokazujući uticaj promene prezentacije na javno mišljenje.

- Ono kad uspem da spojim i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje. Ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make-up i ovu seriju spontanih fotografija - napisala je voditeljka na svom Instagram nalogu.

 

 

- Ti si tako lepa žena, ovo mi je totalno ne ti.

 -Zgodni ste inače, ali ovo kao da ste neka druga Barbara.

 - To više nisi ti, oprosti Barbara - samo su neki od komentara.

 

Njena odluka da eksperimentiše sa novim izgledom pokrenula je razgovor o individualnoj autonomiji u predstavljanju sebe i uticaju javnog ispitivanja na lične izbore.

Hrvatska voditeljka godinama je u žiži javnosti zbog ljubavnog života koji krije kao zmija noge. Nakon emotivnog kraha koji je doživela još 2006. kada se rastala sa kolegom Robertom Ferlinijem rešila je da privatnost ne prikazuje u medijima. Međutim, jedna njena izjava je zagolicala maštu.

 

@zvijezdepjevaju Omiljeni voditeljski par ♥️Što još trebaju snimiti na TikToku? #zvijezdepjevaju #hrt #fyp #barbarakolar #duskocurlic #foryou ♬ It's Tricky - RUN DMC

 

- Uspem da se uvek zaljubim  u one za koje znam da nisu dobri za mene, čak i u one koji imaju karakterne mane koje ne bih ni prijateljima oprostila. Nije se teško zaljubiti. Težak je onaj korak više prema nečemu dubljem i smislenom - rekla je Barbara za hrvatske medije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)