Zanimljivosti

IVANKA TRAMP OPRAVDALA EPITET AMERIČKE PRINCEZE: "Mislim da ima noge do ramena, a kao gazela je!" (FOTO)

Ćerka Donalda Trampa pleni pažnju gde god da se pojavi.

16.12.2023 19:00

IVANKA TRAMP OPRAVDALA EPITET AMERIČKE PRINCEZE: "Mislim da ima noge do ramena, a kao gazela je!" (FOTO)
instagram-ivankatrump

Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa, oduvek je privlačila pažnju i bila popularna zbog damskog stila. Jedan od moćnijih biznismena u SAD više nije predsednik, ali je njegova porodica i dalje pod lupom javnosti. Ivanka je oduvek važila za damu koju javnost voli, a neretko je nazivaju i američkom princezom. Žene su opčinjene njenim modnim kombinacijama koje su uvek bez greške. 

Trampovu na Instagramu prati 7,5 miliona ljudi koji uvek imaju salve pohvala na račun njenih nepogrešivih modnih kombinacija. Poslednja u nizu bila je ona na kojoj je Trampova zasijala poput zvezde u novogodišnjoj noći. Izgleda da je Ivanka već počela sa prazničnim načinom oblačenja, a on je kao i uvek na nivou i odiše glamurom i elegancijom.

 

 

Ova dama je ponela haljinu koja je u gornjem delu bila u vidu crnog topa, dok je u donjem delu napravljena od srebrnasto-šljokičastog materijala koji pada skroz do zemlje. Kreacija je samo napred bila u vidu svetlucave suknje, dok je pozadi bila u svedenoj crnoj boji. Ivanka je smelo pozirala u topu koji je otkrivao njena gola ramena i deo dekoltea. Celu kombinaciju zaokružila je pismo-tašnom. Plava kosa joj je u vidu talasa padala preko ramena, dok je od šminke dominirao crveni karmin. Od nakita je ponela viseće minđuše, dok je pozirala i slala poljupce.

 

 

Malo je reći da je Instagram u trenu "eksplodirao", a komentari su se nizali, dok su fotografije dobile 97.000 sviđanja u rekordnom roku.

- Definitivno jedna od najatraktivnijih žena u Americi!

- Apsolutno zadivljujuća!

- Haljina je prelepa, najlepša žena u Americi.

- Ova žena mislim da ima noge do ramena, a pored svega toliko je graciozna i otmena, kao gazela je.

- Definitivno zaslužuje epitet američke princeze.

- Magična je, izgleda bolje od filmskih zvezda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)