Zanimljivosti

MUŽ JE GLEDAO KAKO SE MAZI S DRUGIM: Aleksandra Prijović otkrila šta joj je rekao suprug Filip, niko nije očekivao ovakvu njegovu reakciju! (FOTO)

Najteže joj je pala prisna scena jer nije mogla da se opusti.

21.12.2023 13:00

MUŽ JE GLEDAO KAKO SE MAZI S DRUGIM: Aleksandra Prijović otkrila šta joj je rekao suprug Filip, niko nije očekivao ovakvu njegovu reakciju! (FOTO)
FOTO:Vlada Lukić

Aleksandra Prijović (28) postala je regionalna zvezda nakon tri uzastopna koncerta u prepunoj Beogradskoj areni i pet nastupa u Zagrebu nastavlja da niže uspehe i u ostalim gradovima bivše Jugoslavije.

Pevačica je pokorila Balkan svojim glasom, stasom i pevačim umećem. Međutim, mnogi su zaboravili da je ona bila na korak od ozbiljne glumačke karijere, ali je posle samo jedne male uloge ipak odlučila da to nije za nju.

Tanjug/AP

Čak je i suprug Filip Živojinović pokušao da je opusti

Saveti od muža

Prijovićka se pre tri godine pojavila u čuvenoj seriji "Ubice mog oca" u kojoj je imala ulogu pevačice. Iako su svi glumci imali dosta razumevanja za nju i trudili su se da joj maksimalno pomognu, ona se nije dobro osećala ispred kamera.

Prema njenim rečima najteže joj je palo kad je trebalo da odglumi prisnu scenu sa Branislavom Tomaševićem.

- Bilo me je sramota da se zagrlim sa njim, da se mazimo i da budemo prisni, bukvalno sam se upaničila. Svi su pokušali da me opuste i da me smire, pa čak i Filip. On mi je davao savete kako da se opustim i šta da radim, ali dok nisam sama shvatila, ništa drugo mi nije pomoglo. Inače, Bane je potpuni profesionalac i da njega nije bilo, ne bih ja završila nikada svoje scene - ispričala je tada Prijovićka. 

Međutim, njena trema se nije videla na ekranu pa je pohvale za glumu dobila i od svoje svekrve Lepe Brene koja je snimila brojne filmove.

FOTO:Vlada Lukić

Pohvale je dobila od svekrve Lepe Brene koja je snimila brojne filmove

 

Ipak, Aleksandra je shvatila da gluma nije baš pravi izbor za nju i posvetila se pevanju što joj je donelu nezapamćenu popularnost na Balkanu poslednjih meseci. 

Podsećamo, Aleksandra Prijović snimila je i naslovnu numeru četvrtu sezonu ove hit serije. Pesma "Duguješ mi dva života" postala je veliki hit i samo na Youtube je imala više od 33 miliona pregleda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)