Zanimljivosti

MARINA VISKOVIĆ U CRVENOJ HALJINI BEZ DONJEG VEŠA: Bretele kao konac jedva zadržale bujni dekolte! (FOTO)

Pevačica je rešila da svima pokaže svoje izvajano telo i da je sjajnoj formi.

19.12.2023 13:01

MARINA VISKOVIĆ U CRVENOJ HALJINI BEZ DONJEG VEŠA: Bretele kao konac jedva zadržale bujni dekolte! (FOTO)
instagram-marina_viskovic_official

Pevačica Marina Visković (35) izgleda odlično iako je na sredini četvrte decenije. Dobar izgled, ali i energiju koja joj je potrebna za koncerte ona održava napornim vežbanjem u teretani. Kako je pokazala u jednom od brojnih snimaka na Instagramu za savršen fizički izgled potrebno je dosta rada i disiplina. Svoje izvajano telo ona je pokazala u uskoj satenskoj, crvenoj haljini bez donjeg veša.

Izaovna toaleta je naglasila njene obline posebno bujno poprsje a sa strane se držala samo na malim metalnim kopčama. Pevačica ispod kreacije koja je više otkrivala nego pokrivala nije imala ni brushlater niti donji veš. Toaleta je jedva prikrivala njeno bujno porsje, držeći se na dve tanke bretele, otrkivajući dubok dekolte i još dublje šliceve na butinama. 

 

 

Mnogi su komentarisali da je u pitanju bilo dva parčeta tkanine koji su prikrivali prednju i zadnju stranu zgodne pevačice, budući da sa strane materijala uopšte nije bilo, a tkanine su bile povezane nekom vrstom dekorativnih kopči. Sve u svemu, i više nego očigledno bilo je da Viskoza ispod ovakve minijaturne kreacije nema donji veš. U predelu njenog boka je čak bila primetna i linija u razlici boje kože koja je nastala usled sunčanja, pa bar je sigurno da pevačica nije nudista.

- Volim crveno - kratko je napisla pevačica.

instagram-marina_viskovic_official

Marina Visković

Njenih 253.000 fanova bilo je u trenu očarano ovim fotografijama, koje su u odmah dobile više od 4.200 sviđanja. Prva je komentarisala njena koleginica, pevačica Mia Borisavljević.

- Ja dva puta lajkovala, izašlo mi da sam preterala - napisla je Mia u šaljivom tonu.

- Učinilo mi se da je požar!

- Maki, pa šta je ovo?!

- Prava mačka, svaka čast!

- Prelepa, iako bez donjeg veša.

- Naoštrila si se da izudaraš nekoga?

- Nemaš gaćone, bog te mazo!!!

instagram-marina_viskovic_official

Marina Visković otkrila svoje atribute 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)