Zanimljivosti

"ZNAŠ KAD BI TI IMALA SVE TO DA SE NISI UDALA ZA TEODOSIĆA": Jelisaveta Orašanin posle Ibice uživa na Kubi a nije promakla ni njena torba poznatog brenda (FOTO+VIDEO)

Glumica je sa kolegama u Havani zbog predstave "Hotel 88".

20.09.2023 19:00

"ZNAŠ KAD BI TI IMALA SVE TO DA SE NISI UDALA ZA TEODOSIĆA": Jelisaveta Orašanin posle Ibice uživa na Kubi a nije promakla ni njena torba poznatog brenda (FOTO+VIDEO)
ATA images

Glumica Jelisaveta Orašanin (34) je leto koje je na izmaku obeležila nizom putovanja. Tako je u Kanadi i Makedoniji gostovala sa pozorišnom trupom zbog zakazanih predstava, dok je pre svega tri nedelje bila za svoju dušu na Ibici. Izgleda da joj je provoda na ovom španskom ostrvu bilo malo, pa se sada uputila put Kube. Iz ove zemlje je serijal fotografije i video zapisa koji nije prošao nezapaženo među njenim fanovima.  

Na prvoj fotografiji lepa glumica se naslonila se na retro pink kabriolet, a obukla je minimalan teksas šorts u kome su do izražaja došle njene duge zgodne noge, dok je gore obukla delimično providnu belu majicu na bretele ispod koje se nazirao sportski brushalter. Ceo stajlin začinila je velikom torbom u zlatnoj boji, marke Šanel, kao i krem kačketom, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce. 

Njena objava na Instagramu je u trenu dobila više od pet i po hiljada sviđanja, dok je njen nalog ostao preplavljen srcima, gromovima i zaljubljenim smajlijima. Najveći broj komentara bile su salve pohvala za glumičin mladolik izgled.  

U istom postu ona je objavila i snimak sa kolegama iz predstave "Hotel 88" Andrijom Kuzmanovićem, Vladimirom Aleksićem i Tamarom Krcunović pa je jasno da je Jelisaveta zbog gostovanja sa predstavom u Havani otputovala na Kubu. Sudeći po ovom snimku svi su se ludo provodili na Kubi. 

Instagram- jagodenamagli

Glumačka postava predstave "Hotel 88" se zabavlja na Kubi

Podsećamo da se Jelisaveta nedavno preselila u Srbiju sa porodicom, pošto je njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom. Ona je prethodnih nekoliko godina živela u Bolonji, Italiji, gde se posvetila odgajanju dece, ćerke Petre i sina Bogdana. 

Iako je Jelisaveta bila poznata pozorišna i filmska glumica i pre udaje za Teodosića, pojedini dušebrižnici daju sebi za pravo da njen lagodan životni stil pripisuju dobroj udaji. Tako se i ovoga puta našao zajedljivi komentar poput ovog.

- Znaš kad bi ti imala za Šanel da se nisi udala za Teodosića! - smatrao je jedan muškarac.

Orašaninova na ovakve i slične komentare ne daje ni pet para, a pozorišna predstava “Hotel 88” u kome je ona neizbežni lik beleži više od 500 izvođenja i nastavlja da nastipa po svetu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)