Zanimljivosti

KORTNI KARDAŠIJAN IMALA HITNU OPERACIJU FETUSA, BEBI JE BIO UGROŽEN ŽIVOT: "Ranije sam imala tri veoma lake trudnoće, uopšte nisam bila spremna sada na ovaj strah!" (FOTO+VIDEO)

Poznata rijaliti zvezda oglasila se posle intervencije zbog koje je njen suprug prekinuo evropsku turneju.

06.09.2023 23:21

KORTNI KARDAŠIJAN IMALA HITNU OPERACIJU FETUSA, BEBI JE BIO UGROŽEN ŽIVOT: "Ranije sam imala tri veoma lake trudnoće, uopšte nisam bila spremna sada na ovaj strah!" (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Korni Kardašijan (44) poslednjih meseci uživa u svoj pažnji kao trudnica, a činilo se da nema mnogo toga što joj je nepoznato, budući da je čak četvrti put u drugom stanju. Ipak njen suprug Travis Baker (47) juče je najavio hitan povratak za Los Anđeles iz Evrope, gde je bio na turneji. Barker je objavio i nekoliko fotografija koje su nastale u sobi za molitvu na aerodromu u Glazgovu, a njihovim fanovima ništa nije bilo jasno.

Bend je u petak saopštio da se odlaže početak serije koncerata u Evropi zbog "hitne porodične situacije" njihovog bubnjara. Naime, Travis je naprasno otkazao učešće na turneji svog benda, a čim su osvanule slike na kojima se videlo da trudna Kortni i on kreću u bolnicu krenula je prava drama. Medijima je izdato saopštenje da je rijaliti zvezda imala kratak boravak u bolnici i da se vratila kući. 

- Ona se oseća bolje. Srećna je što se Travis vratio kući - rekao je izvor za portal Page Six.

 

 

Nagađalo se o tome šta se zapravo dogodilo, a sada se Kortni oglasila na svom nalogu na Instagramu i sve objasnila.

- Zauvek ću biti zahvalna svojim neverovatnim lekarima što su spasili život naše bebe. Večno sam zahvalna svome mužu koji je sa turneje pohitao da bude sa mnom u bolnici i brine o meni posle, on je moja stena. Hvala mojoj mami što me je držala za ruku kroz sve ovo - napisala je ona na Instagramu.

Kortni je sa bivšim partnerom Skotom Disikom (40) provela skoro deceniju i dobila troje dece, ćerku Penelope (11) i sinove Mejsona (14) i Rejna (9). Ona se nadala da joj četvrta trudnoća neće biti nepoznat teren budući da je misilila da je sve prošla, ali izgleda da se prevarila. 

 

 

- Kao neko ko je imao tri zaista lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spreman za strah od žurbe na hitnu operaciju fetusa. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može početi da razume taj osećaj straha. Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema majkama koje su morale da se bore za svoje bebe dok su bile trudne - objasnila je Kardašijanka.

Na kraju je završila zahvaljujući Gospodu. 

- Slava Bogu. Odlazak iz bolnice sa svojim dečakom u stomaku i na sigurnom bio je najveći blagoslov - zaključila je Kortni.

Objava je u roku od sat vremena dobila čak dva miliona sviđanja, a fanovi su se uz nju molili za njeno i bebino zdravlje.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)