Zanimljivosti

BRED PIT SE PODMLADIO, SVET BRUJI O NJEGOVIM SLIKAMA PRE I POSLE: O tajni njegovog mladolikog izgleda raspravljaju estetski hiruzi, ali i astrolozi (FOTO)

Pored odlične genetike, sportskog života i umerene ishrane, on ima i sjajnu podršku zvezda da stari kao vino.

18.07.2023 12:00

BRED PIT SE PODMLADIO, SVET BRUJI O NJEGOVIM SLIKAMA PRE I POSLE: O tajni njegovog mladolikog izgleda raspravljaju estetski hiruzi, ali i astrolozi (FOTO)
Tanjug/AP

Holivudski glumac Bred Pit (59) ponovo je u centru pažnje ali ne zbog uloge u novom filmu već zbog svog podmlađenog fizičkog izgleda. On je ukao šou i sve oči bile su uprte u njega i na finale Vimbldona gde je pratio tensiki okršaj između našeg Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. 

Ovo nije prvi put da je čuveni glumac privukao pažnju na teniskom ili nekom drugom sportskom događaju, ali njegov izgled je postao tema dana u svim svetskim medijima. Podmlađeni izgled holivudskog lepotana koji će 18. decembra napuniti 60 godina privukao je pažnju i astrologa koji su sa aspekta horoskopa objasnili njegov dečaki izgled u zrelim godinama. 

Da je holivudski glumac nešto radio sa licem potvrđuju njegove fotografije od pre nekoliko meseci gde izgleda potpuno drugačije nego sada. Njegovim fizičkim izgledom bavili su se i estetski hirurzi koji tvrde da osim umerenog korišćenja botoksa i filera, Pit nije imao veće estetske zahvate na svom licu. Pa kako je onda moguće da izgleda tako dobro na pragu sedme decenije pitanje je koje muči svet. Čak i kad se uporede njegove fotografije od pre 20 godina i danas gotovo da nema razlike. U čemu je tajna njegovog mladolikog izgleda

Kako je na svom Instagram profiliu objasnila astrolog Jovana Milekić tajna njegovog mladolikog izgleda leži u zvezdama i planetama Pitove natalne karte.

- Bred Pit je dupli Strelac, sa jakim stelijumom planeta u znaku Jarca (Mesec, Merkur, Venera, Mars). Njegov podznak i vladar ascedenta Jupiter u vatrenom Ovnu, ukazuju na mladolikost, vatrenu prirodu, sportsku građu. Dispozitor Jupitera je Mars u Jarcu, koji daje naglašene vilične kosti i žilavost. No, gde je odgovor na ključno pitanje kako izgleda ovako dobro na ulasku u sedmu deceniju života? Odgovor leži u činjenici da Brad ima stelijum planeta u znaku Jarca, uključujući Mesec i Veneru, a to je siguran pokazatelj da osoba s godinama sve bolje izgleda i da, kako narod kaže, “stari kao vino”! - objasnila je ona.

Prema njenim rečima kada se Mesec i Venera nađu u znaku Jarca, vreme u fizičkom smislu, radi za tu osobu.

- Što se Bredove karijere tiče, ova i naredna godina ga vraćaju na velika vrata u tabloide, a sledeće godine od druge polovine maja, do kraja 2024. možemo očekivati i neko značajno filmsko ostvarenje i ogromnu pozornost javnosti, budući da mu tranzitni Jupiter, koji je i vladar ascedenta prolazi kroz polje javnosti - otkrila je Jovana Milekić.

Podmlađeni izgled Breda Pita privukao je veliku pažnju javnosti, žene uzdišu a muškarcima nije jasno kako mu polazi za rukom da izgleda tako dobro. Na društvenim mrežama korisnici poručuju da "ko god je radio njegovo lice, pravi je mađioničar i čarobnjak".

- Dobar kao zdravlje.

- Botoks samo zona čela, vrlo mudro deo oko oka nije rađen, hialuronski fileri u jagodicama, nazolabialnim borama, bradi, ali koga briga, vrhunski i sa merom urađeno.

- Ne vidi se ništa a čovek se vratio bar 15 godina unazad. Svaka čast.

- Ovako se radi estetska hirurgija što je i cilj da se podmladi i ulepša. Ne znam kako ostali bogataši uspeju da se unakaze pored toliko para, mogu da biraju doktore na celoj planeti.

- Da se nekako dođe do ovog hirurga, dignu 3 kredita i da se baba pretvori u devojku.

- Izgleda kao milion dolara.

- Bred se lep rodio, uvek je bio i ostao dasa bez obzira na godine - bili su samo neki od komentara na Tviteru.

Ako je lice i mogao da podmladi kod estetskog hirurga, Pitovo telo je već druga priča. Nema sumnje da holivudski lepotan redovno vežba kako bi ostao fit, ali i da se hrani zdravo što je osnovni preduslov za mladoliki izgled u zrelim godinama. Naravno, tu je i dobra genetika i kad se sve to skupi dobije se zavidan rezultat kao što je to u slučaju Bred Pita. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)