Zanimljivosti

MEGAN FOKS KAO OD MAJKE ROĐENA: Lepotica preti da izazove požar pozirajući u šumi, a poruka njenog verenika Mašina je tek šokantna (FOTO+VIDEO)

Glumica je pozirala za novu kampanju kupaćih kostima, a zadatak joj je bio da dočara lik Džejn iz čuvenih filmova o Tarzanu kralju džungle.

16.07.2023 21:00

MEGAN FOKS KAO OD MAJKE ROĐENA: Lepotica preti da izazove požar pozirajući u šumi, a poruka njenog verenika Mašina je tek šokantna (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Glumica Megan Foks (37) važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu. Na crvenom tepihu često se pojavljuje oskudno obučena, a nakon razvoda kolege Brajana Ostin Grina ova mama trojice dečaka još je provokativnija.

Nakon razvoda srce ove lepotice je osvojio muzičar Mašin Gan Keli, a turbulentna ljubavna veza puni stranice tabolida, posebno nakon što je Megan viđena bez vereničkog prstena. Ali, Mašin je ućutkao zle jezike i rekao da su u ljubavi.

Da li će tako i ostati posle najnovijih fotografija atraktivne glumice na Instagramu ostaje da se vidi. Megan je, prema pisanjima stranih medija, pozirala za novu kampanju kupaćih kostima, a zadatak joj je bio da dočara lik Džejn iz čuvenih filomova o Tarzanu kralju džungle.

Atraktivna brineta je za potrebe snimanja obukla minijaturan zeleni bikini a pozirala je na drvetu u šumi. Bikini je toliko minijaturan da se jedva nazire na njenom raskošnom, bujnom telu. U pojedinim provokativnim pozama Megan se čini kao od majke rođena, pa ne čudi što su fanovi odlepili i prozvali je boginjom.

Fotografije su prikupile više od 3,3 miliona sviđanja i veliki broj različitih komentara, ali posebno se izdvojio komentar njenog verenika Mašina. 

- Ako ovako izgleda divlja životinja, rado bih joj dozvolio da mi odere kožu - napisao je muzičar. 

Budući da je ovo njegov prvi javni komentar nakon spekulacija o problemima u njihovoj vezi, očigledno je da ljubav i dalje cveta. Za ove fotografije je definitivno trebalo hrabrosti, jer su vrlo izazovne.

- Šuma je moj najstariji prijatelj - napisila je Megan u opisu fotografija.

 

Usledili su brojni komentari njenih fanova.

- Ne radi ovo više, molim te, ja sam sam strejt žena.

- Nemoguće je da si stvarna.

- Ako ovako nastavi ona će izazvati šumski požar.

- Ovo je trenutak kada sam poželeo da budem ta grana drveta.

- Gotovo, pašće internet!

- Ikona!

Doduše, bilo je i onih koji su smatrali da je Megan preterala.

- Jeftino i vulgarno, definitivno ovo nije za nju.

-  Izgleda da je očajnički treba pažnja.

- Toliko mnogo operacija i nimalo držanja do nekog nivoa.

 - Ovo je kao prenos iz spavaće sobe - bili su samo neki od kritika na račun lepe glumice. 

Megan je često bila na meti kritičara koji joj osporavaju glumački talenat. Ali, zato je se*s simbol današnjice i žena raskošne lepote i savršene figure. Interesantno je da ona sama o sebi ne misli na taj način i veoma je nesigurna još od tinejdžerskih godina, a to nije promenilo ni danas.

- Nikada sebe nisam videla onako kako me drugi ljudi vide. Nikada u mom životu nije postojao trenutak u kome sam volela svoje telo, nikada, baš nikada - priznala je ona nedavno za Sports Illustrated, o čemu je pisala Srećna Republika ovde.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)