Zanimljivosti

RIJANA KONAČNO OTKRILA IME SINA, čekala je skoro godinu dana! Fanovi u šoku, pokušavaju da dokuče zašto je dečaka nazvala baš tako! (FOTO)

Britanski mediji uspeli su da dođu do kopije krštenice naslednika poznate pevačice koji će za dva dana proslaviti prvi rođendan.

11.05.2023 10:40

RIJANA KONAČNO OTKRILA IME SINA, čekala je skoro godinu dana! Fanovi u šoku, pokušavaju da dokuče zašto je dečaka nazvala baš tako! (FOTO)
Tanjug/AP

Sin poznate pevačice Rijane i repera ASAP Rokija za dva dana proslaviće prvi rođendan. Punih godinu dana dečakovi roditelji uspevali su da sakriju kako se mališan zove, a sad se konačno saznalo koje ime su odabrali za sina.

Kako piše britanski Dejli mejl, koji je uspeo da dođe do kopije krštenice dečaka, saznalo se da je njegovo ime RZA Atelston Majers (Athelston Mayers). Čuveni estradni dvojac odlučio je da dete nazove po producentu i reperu RZA, vođu klana Vu Tang.

Slikanje sa sinom

Prama pisanju britanskog portala, ostaje nejasno kakve su veze Rijane sa RZA, osim što je on pre gotovo 15 godina najavljivao saradnju sa njom na novom filmu do koje nikad nije došlo. 

Fanovi pevačice sa Barbadosa ne kriju da su u šoku i pokušavaju da dokuče zašto je poznati par odlučio da sinu nedane baš ime po kolegi reperu.

Ona je više puta viđena kako nosi garderobu sa njegovim potpisom, ali po svemu sudeći njihove veze su mnogo čvršće čim su ona i njen nevenčani suprug odlučili da sinu daju ime poznatog repera. Srednje ime dečak je dobio po svom ocu, što je samo još jedna potvrda velike ljubavi pevačice i repera koji su zajedno tri godine.

Rijana se nakon prođaja 13. maja prošle godine povukla iz medija i posvetila odgajanju sina. A onda je odlučila da dečaka ne krije pa ga je pokazala na društvenim mrežama i na koncertu u Londonu, a sa sinom i nevenčanim suprugom slikala se više puta za razne časopise.

U februaru je Rijana otkrila da sa Rokijem čeka drugo dete, a fanovi nagađaju da ovog puta čeka devojčicu zato što je pevačica viđena kako razgleda roze garderobu za bebe.

Spekulacije oko pola

Sama Rijana nije ni potvrdila, ni demantovala da nosi devojčicu. Doduše, ona je i u vreme kad je bila u drugom stanju sa sinom viđena kako bira roze bebi odeću. Spekuliše se da namerno želi da zbuni fanove ili je jednostavno kupovala odeću za dete prijatelja.

Tokom trdnoće sa sinom Rijana je fanove častila smelim odevnim kombinacijala i izjavama kako trudno žensko telo ne treba skrivati, pa je u medijima bila prisutnija nego ikad. Upoređujući prvu i drugu trudnoću ona je rekla da su potpuno drugačije i da sa drugim detetom lakše podnosi blagosloveno stanje.

- Nema žudnje, ali imam mučnine. Sve je drugačije, ali ja uživam u trudnoći - rekla je pevačica i naglasila da obožava sina, kao i da je presrećna zbog druge bebe koju očekuje. 

Rijana je dodatno zbunila fanove kad se nedavno na Met gala pojavila u beloj venčanici, dok je njen izabranik nosio kilt, pa mnogi spekulišu da će par uskoro stati i na ludi kamen. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)