Zanimljivosti

MULTIMILIONER ŽENI U AVIONU IZNEO JEZIVU PONUDU: Tražio joj je da uradi samo jednu stvar i u zamenu joj ponudio 100.000 dolara!

Stiv Kirš poznat je kao neko ko se ne usteže da iskaže svoje mišljenje, koliko god ono bilo kontroverzno, a evo čime je sada razbesneo korisnike društvenih mreža.

16.03.2023 18:01

MULTIMILIONER ŽENI U AVIONU IZNEO JEZIVU PONUDU: Tražio joj je da uradi samo jednu stvar i u zamenu joj ponudio 100.000 dolara!
Printscreen Twitter/@Steve Kirsch

Multimilioner i tahnološki magnat iz Silicijumske doline, Stiv Kirš, pohvalio se na Tviteru čudnom ponudom koju je dao putnici koja je sedela pored njega u avionu.

Kako je opisao u svom postu, ponudio je ženi koja je sedela do njega neverovatnih 100.000 dolara samo da tokom leta skine masku sa lica, ali je ona njegovu ideju glatko odbila.

Kirš, koji je ranije optuživan za širenje dezinformacija o koroni na društvenim mrežama, ne krije da je bio šokiran odbijanjem, dok su njegovu ponudu korisnici društvenih mreža ocenili kao jezivu.

Prvo je ponudio stotku 

Čitav događaj Kirš je opisao u svom Tviter postu uz selfi iz aviona koji je okačio na mreže.

- U ovom trenutku sam u avionu. Osoba koja sedi do mene u prvoj klasi upravo je odbila 100.000 dolara koje bih joj dao da ne nosi masku na licu tokom čitavog leta. Bez zezanja. Prethodno sam joj objasnio da te maske ne vrše posao - napisao je Kirš.

Milioner tvrdi da je ženi prvo ponudio 100 dolara, ali da je ona ljubazno odbila njegovu ponudu. On je, međutim, nastavio da podiže ulog sve dok nije došao do 100.000 dolara koje je ona takođe odbila.

- Skinula je masku čim je doručak serviran!!! Jer svi znaju da ne možete da se zarazite dok jedete! - ironično je primetio on.

Kirš je naglasio da pomenuta dama radi za jednu farmaceutsku kompaniju što, prema njegovom mišljenju, donekle objašnjava njeno ponašanje. 

- Rekao sam joj da kad je skinula masku kako bi jela i pila mogla bi da se zarazi jednim udahom. Dakle doživela je potpuno otkrovenje - dodao je on.

Kirš, koji sebe naziva govornikom istine, našalio se i uporedio ženu sa onima koji su investirali u propalu tehnološku banku SVB.

- Možda ću sledeći put sedeti pored nekoga ko je imao račun u banci Silicijumske doline - dodao je on.

Prema procenama, Stiv Kirš stekao je ogromno bogatstvo od oko 230 miliona dolara. Često na društvenim mrežama zbija šale s koronom, pa je tako slikao svoju mačku sa maskom preko njuške uz ironičnu opasku:

- Slikao sam moju mačku na daljinu, sumnjam da ima kovid -19 - napisao je on.

Osuda na mrežama 

Njegov post na Tviteru naišao je na osudu, a njegovu ponudu mnogi su nazvali jezivom.

- Da li imate naviku da nasumično nudite novac ženama?

- Sigurna sam da je ona procenila da je po sredi uznemiravanje. Kakav kreten - 

- Da li shvatate koliko je ovo jezivo? I još ste imali hrabrosti da o svemu ovome tvitujete - 

- Vi ste tip osobe koju svi izbegavaju u avionu. Trebalo je da se izvinite ženi zbog uznemiravanja - bili su samo neki od komentara na mrežma.

To, inače, nije prvi put da Kirš nudi novac putnicima tokom leta avionom samo da skinu masku s lica. Svojevremeno je obelodanio na mrežama kako je jednom putniku ponudio 10.000 dolara da skine masku.

- Pitao sam dvoje ljude koji su sedeli pored mene u avionu ako im platim 10.000 dolara da li bi skinuli masku za vreme leta? Oboje su odbili ponudu. Možda bi sledeći put trebalo da ponudim 100.000 dolara? - napisao je svojevremeno Kirš.

I tada je naišao na oštre kritike na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)