Zanimljivosti

NAJMLAĐA DOBITNICA LUTRIJE U ISTORIJI DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Sa samo 16 godina osvojila je 2,3 miliona evra, a novac je spiskala u rekordnom roku, evo i na šta! (FOTO/VIDEO)

Keli Rodžers je živela u hraniteljskoj porodici kada je osvojila glavnu premiju u igri na sreću, a dokaz je da novac nikako ne znači blagostanje.

25.02.2023 11:01

NAJMLAĐA DOBITNICA LUTRIJE U ISTORIJI DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Sa samo 16 godina osvojila je 2,3 miliona evra, a novac je spiskala u rekordnom roku, evo i na šta! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Youtube/ KSC | Knowledge,Science,Culture Everyday

Iako su njene vršnjakinje u tim godinama tek dobijale simboličan džeparac od roditelja za osnovne stvari, Keli Rodžers se sa svega 16 godina okušala u igrama na sreću, pa je u jednoj od njih osvojila vrtoglavih 2,3 miliona evra. Kao tinejdžerka živela u hraniteljskoj porodici i radila zarađujući neku malu sumu kako bi pokrila osnovne životne potrebe, zbog čega joj je osvajanje dobitka, kao i činjenica da je preko noći postala maloletna milionerka, predstavljalo ostvarenje najluđih snova

Međutim, kako to obično biva sa nekim ko nije imao podršku i nekog da ga usmeri na pravi put, ona je u rekordnom roku spiskala sav novac. Kako je otkrila, da stvar bude strašnija, to je učinila trošeći na besmislene plastične operacije grudi i ostale estetske korekcije, ali i na drogu. Zato je sada odlučila da preokrene život i upisala je kurs za medicinsku sestru na Univerzitetu Central Lankašir. 

Printscreen/Youtube/This morning

Keli je imala samo 16 godina kada je osvojila džek-pot

Rodžersovoj, inače majci četvoro dece, novac nikako nije doneo sreću. Osim što je nekontrolisalo trošila dobitak i zapala u "carstvo poroka", izrečena joj je kazna zabrane upravljanja motornim vozilom jer se pod dejstvom kokaina jednom prilikom zabila u živu ogradu. Godine 2018. je bila meta napada dve žene koje su je prebile nakon izlaska, nanevši joj teške telesne povrede. Ostavile su je na ulici bez vesti sa slomljenim rebrima, potresom mozga, razbijenim zubima i trajnim oštećenjem vida.

Rodžersova sada navodi da bi kompanije koje se bave igrama na sreću trebalo da nametnu starosnu granicu za učešće jer ju je, kako kaže, sopstveno bogatstvo izbacilo iz koloseka.

- Imala sam samo 16 godina i svu tu odgovornost na leđima. U tim godinama možete dobiti najbolji mogući savet, ali niste u poziciji da slušate. Bila sam premlada. Preko noći sam od deteta postala odrasla osoba - istakla je ona i prisetila se i kako je samo nekoliko nedelja od dobitka upoznala partnera Nikija Losona.

Ipak, pet godina kasnije se njihova veza raspala, a ona je pokušala samoubistvo.

Najveće dno dotakla je kada su joj deca oduzeta zbog načina života. Tek kasnije je priznala da je želeći da promeni svoj izgled potrošila čak 20.000 evra. Najviše intervencija imala je na grudima, što je, kako je otkrila, trebalo da joj pomogne u jačanju samopouzdanja. Ipak, dogodilo se suprotno. 

Danas je sa 34 godine odlučila da se bori za sebe i upisala je školu sa željom da postane medicinska sestra. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)