Zanimljivosti

KAJLI DŽENER NA HALJINI PONELA GLAVU LAVA: Rijaliti zvezda zgrozila javnost, propagira ubijanje životinja! (FOTO)

Rijaliti zvezda ponela najnoviju kreaciju brenda "Šapareli" na kojoj je lavlja glava u prirodnoj veličini i potpuno šokirala javnost.

23.01.2023 17:00

KAJLI DŽENER NA HALJINI PONELA GLAVU LAVA:  Rijaliti zvezda zgrozila javnost, propagira ubijanje životinja! (FOTO)
Profimedia

Rijaliti zvezda Kajli Džener (25) ne prestaje da iznenađuje javnost. Ona se navodno rastala od repera Travisa Skota sa kojim je dobila dvoje dece, a potom je javnosti i otkrila da su sina odlučili da nazovu Vulf (Vuk), da bi odmah potom izjavila da se to ime nije slagalo sa temperamentom i navodnim karaketrom bebe, pa su ga preimenovali u Ajri što znači "božanski lav". Možda u skrivenom značenju imena leži simbolika haljine koju je ona ponela na Nedelji mode u Parizu. 

Kajli je izazvala ogromnu buru kada se pojavila na modnoj reviji "Šapareli" i to u haljini visoke mode ovog brenda. Haljina je bila u vidu topa od crnog somota sa naborima, a detalj, ako bi se tako uopšte mogao nazvati je bila ogromna glava lava koja je dosezala do struka popularne Dženerove. Kajli je stajling zaokružila crnim cipelama sa zlatnim vrhom, torbom od zmijske kože i glomaznim zlatnim minđušama. Manekenka Irina Šajk je tokom same revije sličnu haljinu sa lavljom glavom prošetala na reviji, a ovo sve preneo je i Dejli mejl.

 

 

Fotografije na Kajlinom nalogu u kojima pozira u haljini sa lavljom glavom prišivenom po obodu topa su dobile na desitine hiljada komentara.

- Lepotica i zver! Vau, uživala sam sam da nosim ovu umetničku kreaciju napravljenu ručno od veštačkih materijala. Prelepa je - napisala je u opisu fotografija Kajli, aludirajući na podatak da nije u pitanju prava lavlja glava, već lažna.

Ovo sve ipak nije moglo da zanemari činjenicu da je ona zapravo zaista ponela lavlju glavu na sebi u prirodnoj veličini, bila ona lažna ili ne, što se njenim brojnim fanovima nimalo nije svidelo.

 

 

- Da li je ovo glava pravog lava? Ne smem ni da pomsilim da jeste! -

- Vidite li da je Kajli lepo napisala da je u pitanju lažna glava -

- Svejedno, ništa ne može da zanemari činjenicu da je žena ponela lavlju glavu zadenutu na grudima, to je jezivo! -

- PETA mora da doživljava nerni slom! -

- Iako je ovo lažna glava, Kajli je neko na koga se veliki broj maldih ugleda, šta bi bilo da preovlada modni trend nošenja životinjskih glava na dekolteu? -

- Ovo je gnusno! Svaki komentar je suvišan! -

- Bogati zaista nemaju meru! -

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)