Zanimljivosti

ŠTA JE TO POZNATOJ SPORTISKINJI IZVIRILO ISPOD HALJINICE? Svet bruji o ovim fotografijama! (FOTO)

Pripadnici jačeg pola nisu krili oduševljenje atraktivnom plavušom koja se bavi boksom i koja je jedan on poznatijih modela na platformi za odrasle, Onlyfans.

10.01.2023 19:01

ŠTA JE TO POZNATOJ SPORTISKINJI IZVIRILO ISPOD HALJINICE? Svet bruji o ovim fotografijama! (FOTO)
Printscreen Instagram/@thedumbledong

El Bruk (24), bokserka i jedan od najuspešnijih modela na sajtovima za odrasle, nedavno je na svoj Instagram postavila kratak video-snimak. Odlučila je da pratioce ugreje u hladnim zimskim danima vrelim zapisom. Muškarcima su pale vilice kad je zanosna plavuša zapevala pesmu "Big Boys" Čaka Berija.
Međutim, malo ko je gledao u njene usne i šta peva jer su pogledi bili prikovani za njene grudi.

Tebi hladno meni vrelo

El je obukla tanku tesnu haljinu bez brushaltera. Budući da je bilo hladno, ispod tankog materijala jasno su se ocrtavale njene bujne grudi i bradavice, što je dodatno uzbudilo muškarce.

- Jel' ti hladno? - 

- Malo ti je hladno, zar ne? - 

- Tebi je možda hladno,  ali meni je vrelo - 

- Devojko, goriš! Toliko si lepa - bili su samo neki od komentara muškaraca na njenu objavu.

Oduševljeni fanovi

El na instagramu ima više od 551.00 pratilaca i redovno postavlja svoje golišave fotografije. Tako je u skladu sa nedavnim praznicima postavila i fotku u kostumu Deda Mrazice, koji je otkrivao njene obline. Uz to je dodala i šaljivi komentar: "Umotajte me i stavite pod jelku", što je izazvalo oduševljenje njenih fanova.

Savršenu liniju održava treninzima za boks, pa su se pojedini njeni pratioci uplašili da će prestati da postavlja vrele fotografije i video snimke, ali ih je ona ubrzo razuverila novom serijom poziranja koja su oduševila muškarce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)