Zanimljivosti

DIKAPRIO NEPREPOZNATLJIV U HOLIVUDU: Za njim je išla njegova nova devojka, rodila se dve godine nakon izlaska Titanika! (FOTO)

Čuveni glumac je šetao s kačketom na glavi i sa maskom, dok je njegova 25 godina mlađa izabranica ponosno koračala izašavši iz čuvenog kluba u Zapadnom Holivudu.

bySrećna republika

25.12.2022 20:01

DIKAPRIO NEPREPOZNATLJIV U HOLIVUDU: Za njim je išla njegova nova devojka, rodila se dve godine nakon izlaska Titanika! (FOTO)
Tanjug/AP

Holivudski zavodnik Leonardo Dikaprio (48) je ove nedelje viđen po treći put sa glumicom Viktorijom Lamas (23) nakon izveštaja da poznati model Gigi Hadid (27) očigledno nije bila njegov izbor za ozbiljnu vezu. Dok su on i atraktivna plavuša koja osvaja svetske modne piste navodno otpočeli romansu krajem novembra, čini se da je 48-godišnji glumac sada taj odnos ostavio po strani i nastavio šemu s ćerkom Lorenca Lamasa.

Dobitnik Oskara se u petak pojavio u Zapadnom Holivudu s crnom bejzbol kapom i sivim pantalonama nakon zabave u čuvenom noćnom klubu Off Sunset. Budući da je na licu nosio masku i kretao se ka kolima savijenih leđa i pogurenih ramena, bilo je jasno da po svaku cenu želi da se prikrije od paparaca.

S druge strane, njegova mlađana izabranica, takođe glumica, izašla je iz ekskluzivnog noćnog kluba visoko podignute glave, noseći kratku haljinicu u kojoj je do izražaja dolazilo njeno savršeno izvajano telo. 

  

Viktorija je rođena 24. aprila 1999. - dve godine nakon što je Leov legendarni film Titanik iz 1997. godine objavljen. Ćerka je glumca Lorenca Lamasa i modela Šone Sen. Lorenco (64) je najpoznatiji po ulozi Lensa Kamsona u sapunici iz 1980-ih Falcon Crest, koja se prikazivala u devet serija.

Viktorija dosad ima šest glumačkih angažmana, uključujući pojavljivanje u Talk Later iz 2019, Tajnom identitetu iz 2020. i kratkom filmu Tvo Niner. Takođe je i manekenka i često objavljuje provokativne fotografije na svom Instagramu, gde ima 23.600 pratilaca.

Mlađana glumica je veoma kreativna, pa su poznata njena interesovanja za fotografiju i umetnost. Osim što se fokusira na crtanje lica, takođe stvara apstraktne scene jarkih boja kako bi pokazala svoj neverovatan talenat.  

Podsetimo, Dikaprio je u avgustu raskinuo četvorogodišnju vezu sa Kamilom Morone (25), nakon čega se u medijima raširila teorija da čuveni glumac ne može da opstane u odnosu sa ženom starijom od 25 godina.  

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)