Zanimljivosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKADA: Svi pričaju o njenim grudima, evo i zašto!(VIDEO)

Šarmantna glumica obukla je haljinu dubokog dekoltea i izazvala salve reakcija.

01.12.2022 20:30

LIDIJA VUKIĆEVIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKADA: Svi pričaju o njenim grudima, evo i zašto!(VIDEO)
FOTO: ATA images

Pojedine žene imaju tu sreću da stare poput dobrog vina, a glumica Lidija Vukićević je samo jedna od njih. Nema mnogo onih koji bi mogli sa sigurnošću da pogode koliko ona ima godina, budući da lepa glumica izgleda i decenijama mlađe. Ukoliko ste mislili da je nemoguća da žena u šezdesetim godinama izgleda bolje nego u dvadesitim, Lidija je čist primer da je to i te kako moguće. Njena kosa nije izgubila na volumenu, i dalje je duga i bujna, grudi su joj bujnije, a struk uži. Izgleda da su čuda kod nje moguća i posle dvoje dece.

FOTO: ATA images

Lidija Vukićević oduvek je izgledala zanosno

 

Iako je veoma aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje fotografije i snimke, jedan je posebno privukao pažnju njenih fanova. Na prvi pogled deluje kao da je glumica u donjem vešu i bademantilu budući da su njene bujne grudi te koje odmah privuku pažnju. Međutim, u pitanju je elegantna haljina koja u gornjem delu sečena tako pušta mašti na volju. 

 

 

Lidijin bujni dekolte je tako došao do izražaja, a komentari na njen besprekoran izgled nizu izostali.

"Kakva raskošna lepota, ženstvenost, kakav stil,  lepota od žene"

"Najlepša žena za sva vremena"

"Divno vam stoji ova haljina"

"Kakva boginja lepote"

"Sam anđeo"

"Prelepa kosa!"

"Uopšte ne znam u šta pre da gledam"

"Mislim da sam se zaljubio", samo su neki od komentara ispod glumičine objave.

 

 

Vukićevićeva je nedavno otkrila na Instagramu i koja je tajna njenog izvajanog tela.

- Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna, ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle, morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičkim radom gde aktiviram sve mišiće. Sama sam napravila listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice: "Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani". Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala. Sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili. Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke. Godinama živim isključivo po svojim pravilima, bez osvrtanja na druge. Pošto uvek postoji ono "ali", za svaki slučaj u kući imam sasvim prirodne tablete za regulisanje željene telesne težine jer zdravlje je najvažnije i ja ga poštujem - objasnila je ona.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)