Zanimljivosti

SNIMAK ČUVENOG GLUMCA KAKO SE IGRA S ĆERKOM NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Ti si najmoćniji tata na svetu! (VIDEO)

Poznati američki glumac i rvač Dvejn Daglas Džonson, poznatiji kao Rok, u nedavnoj objavi je pokazao svoju snažnu, ali i nežnu stranu igrajući se sa ćerkom na veoma interesantan način.

15.12.2022 18:01

SNIMAK ČUVENOG GLUMCA KAKO SE IGRA S ĆERKOM NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Ti si najmoćniji tata na svetu! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/therock

Američki glumac, producent i rvač Dvejn Daglas Džonson, poznatiji kao Rok (stena engl) ima 6,4 miliona pratilaca na TikToku i veoma je posvećen interakciji sa svojim fanovima preko raznih objava u kojima snima kako vežba i uživa u životu na različite načine. Iako smo navikli da ga vidimo strogog u mnogobrojnim akcionim filmovima, u kojima svojom korpulentnom građom izaziva strah, čini se da kod njega ipak preovladava ona nežna strana.

Naime, Rok je odlučio da svoje fanove iznenadi jednim snimkom iz svog privatnog života i pokaže kakav je kao roditelj i koliko njegovo dete uživa u toploj ljubavi svog oca. Na veoma zabavan način on je dočarao trenutak druženja sa svojom ćerkom, gde je pokazao kako je u sjajnoj formi iako ima pedeset godina, spajajući trening i zabavu sa detetom.

U snimku koji je lajkovalo 1,7 miliona korisnika, Rok podiže i spušta svoju ćerkicu kao da jača biceps, držeći je umesto tega. To je njoj, naravno, bilo posebno zabavno, pa se u pozadini snimka čuje glasan dečji smeh. 

@therock

Flew all night long just to walk thru the door in time for breakfast and “daddy curls” at 7am 😂💪🏾👧🏽 Been working all night zombie hours 🧟‍♂️⏰ for weeks with little sleep, but man I walk thru that door and these little tornados instantly give me fuel. That’s the power (and mana) of our babies. Enjoy your weekend, my friends.

♬ Sweet Pea - Amos Lee

- Roditeljstvo Dvejna Džonsona je toliko nežno, volim to... -

- Možeš li da zamisliš da kažeš ljudima kako je Rok tvoj otac? -

- Rok - otac godine -

- Kada poraste niko se neće igrati sa njom -

- Osmeh na njegovom licu sve govori. Porodica je sve - pisali su ljudi u komentarima.

Korisnici mreže bili su oduševljeni Rokovom posvećenošću kao roditelja i istakli su kako je jedan od najmoćnijih tata na svetu. Primetili su da je to odličan način da se vežba, a istovremeno se posveti detetu. Mnoge žene su u njemu videle sjajnog oca, rekavši kako nema ništa lepše od muškarca koji je lud za decom.

Slavni glumac i producent je u objavi napisao da uprkos tome što je putovao cele noći i radio kao zombi sa malo sna prethodnih dana, ništa ga nije učinilo srećnijim kao njegovo dete koje ga dočekalo na vratima. Naveo je kako mu ono daje najveću snagu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)