Zanimljivosti

ŠTA TI SE TO DOGODILO, KOLINDA? Nestvarne fotografije na društvenim mrežama!

Bivša hrvatska predsednica ne prestaje da izaziva pažnju čitavog regiona, a poslednjih meseci je u prvom planu njen izgled.

21.11.2022 16:01

ŠTA TI SE TO DOGODILO, KOLINDA? Nestvarne fotografije na društvenim mrežama!
Foto: Tanjug/ A.Pavlek

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović (54) zaprepastila je sve svojim novim izgledom. Naime, ona je Instagram postavila fotografiju s američkim sekretarom odbrane Lojdom Ostinom, ali bez obzira na činjenicu što se našla rame uz rame sa jednim od najmoćnijih ljudi u SAD, svi su gledali samo u nju. U plavoj haljini istaknutog struka bivša prva dama Hrvatske izgleda bolje neko ikad, a toliko je smršala da su se ispod njene objave samo nizale reakcije u kojima je istaknuto da se prepolovila, ali i pitanje: "šta ti se dogodilo?".  

Mediteranska ishrana

Kako su svojevremeno pisali hrvatski mediji, njihova bivša liderka je već više od godinu dana na posebnom režimu ishrane zahvaljujući kom je skinula višak kilograma. Plan njene ishrane je osmislio sarajevski nutricionista Kenan Mandra. 

- Za moj izgled je zadužena mediteranska ishrana, dosta kretanja i puno vode sa česme. Kafu izbegavam zbog kofeina, a crno vino zbog intolernacije na histamin. Od masnoća koristim domaće maslinovo ulje i malo maslaca. U frižideru uvek imam mnogo voća i povrća, posebno avokada. Iz ishrane sam u potpunosti izbacila šećer i hleb - ispričala je svojevremeno Kolinda za hrvatske medije.

Ona svakodnevno pije dosta proteinskih šejkova i jede isključivo zdrave namirnice među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način.

Nižu se komplimenti

Njena transformacija nije mogla da prođe nezapaženo, pa su se ispod fotografije nizali komplimenti.

- Divno izgledaš i divna ti je haljina - 

- Linda, zaljubljen sam u tebe - 

- Predivna si bila i ostala, šta reći - bili su samo neki od komentara na njenom Instagram profilu. 

Sudeći po njenom osmehu, bivša hrvatska predsednica uživa u novom izgledu i komplimentima koje očigledno svakodnevno dobija. Nema sumnje da će njenih fotografija sigurno biti još na društvenim mrežama i u narednom periodu.

Tanjug/AP

Ovako je Kolinda izgledala kada je vodila Hrvatsku od 2015. do 2020. godine 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)