VIP LIPOSUKCIJKSA ISHRANA

BIVŠA HRVATSKA PREDSEDNICA NE LIČI NA SEBE: Kolinda Grabar-Kitarović se istopila i sada izgleda OVAKO

Nekadašnja prva dama hrvatske političke scene je dovela liniju do savršenstva a mi vam otkrivamo i kako

18.11.2021 12:32

BIVŠA HRVATSKA PREDSEDNICA NE LIČI NA SEBE: Kolinda Grabar-Kitarović se istopila i sada izgleda OVAKO
Tanjug/AP

Svi koji su upućeni u politiku regiona znaju da je bivša predsednica Hrvatske oduvek važila za lepu ženu. Ipak, poslovne obaveze i užurban stil života koji idu uz dužnosti vođe jedne države su ostavile traga i na njoj, te se nakon napuštanja predsedničkih dužnosti posvetila svom zdravlju i izgledu. Srećna vam predstavljamo potpuno novu Kolindu Grabar-Kitarović.

Po spostvenom priznanju, bivša hrvatska predsednica je za vreme trajanja mandata žalila što nema više vremena da se posveti zdravijem i regularnijem životu. Međutim, kada se povukla iz sveta politika, zdravlje ju je opomenulo da je krajnje vreme za neke radikalne promene u životu.

Bolovi u ruci, koji su je mučili dosta dugo su se pogoršali, te je ubrzo potom bila upućena na operaciju kičme. Sa tim saznanjem, došla je i odluka da se pozabavi viškom kilograma koji se sa godinama nagomilao. Bivša predsednica se odlučila za liposukcijsku ishranu, koja je izrazito pogodna za brzo skidanje viška masnih naslaga.

Ovakva dijeta je slična proteinskoj ishrani, budući da se bazira na pojačanom unosu masti i proteina a na smanjenom unosu ugljenih hidrata.Pored toga se u ishranu uključuju i određeni suplementi, kako bi mršavljenje bilo zdravije i kako dijeta ne bi bila previše stresna za organizam.

Usled manjeg unosa ugljenih hidrata a pojačanog konzumiranja masti i proteina telo reaguje tako što počinje da troši vlastiti masne naslage kao gorivo za svakodnevno funcionisanje organizma. To može dovesti do gubitka 7 do 10 posto telesne težine u roku od 10 dana.

Ne preporučuje se svima, već ljudima koji su generalno vitki i nemaju problema sa viškom kilograma, osim sa viškom masnih naslaga na određenim regijama koje ne mogu da se reše vežbanjem ili ciljanim kozmetičkim tretmanima. Takođe, ne preporučuje se ovakav način ishrane na duže staze, već samo kako bi se postigao željeni efekat, do 10 dana najduže. I naravno uz konsultaciju sa lekarom i nutricionistom.

Kolinda Grabar-Kitarović je svoju novu figuru pokazala na Tviteru, kada je svim srcem navijala za fudbalere hrvatske fudbalske reprezentacije. Pored nje, ovu metodu mršavljenja proslavile su Dženifer Eniston, Monika Beluči, Suzana Mančić, Neda Ukraden, Tijana Dapčević, pa čak i doktorka Nada Macura.

Komentari (3)

Atlija Milorad

07.01.2022 00:37

I sta sada ??????

Dejan

10.01.2022 09:23

Krupna bila krupna ostala!

zora

23.02.2022 21:22

Na kojoj od tih slika je istopljena???