Dama sa stilom

IZBOR NAJBOLJIH INSTAGRAM FOTKI: Sloboda Mićalović želi da znate ovo

Fotografije koje kačimo na društvene mreže biramo na osnovu toga koliko su reprezentativne, odnosno u kakvom nas svetlu prikazuju, a evo kako slavna glumica želi da je vidite.

07.11.2021 11:43

IZBOR NAJBOLJIH INSTAGRAM FOTKI: Sloboda Mićalović želi da znate ovo
Instagram- sloboda_micalovic_boba

Već dugo se ljudi bave analizom fotografija koje kačimo na društvene mreže, odnosno toga šta te fotke govore o osobi čiji je nalog.

Čak i sami možemo da shvatimo da osobe koje stalno postavljaju fotografije kuca i maca vole životinje, a da je onaj čiji je profil ispunjen fotografijama dekorisane hrane u tanjiru kuvar ili ljubitelj gastronomije... Međutim, činjenica je da život koji većina prikazuje na društvenim mrežama nije realan jer tamo kače samo najlepše momente iz svog (ponekad čak i depresivnog) života.

Zato je jasno da ono što ćemo da vidimo na profilu neke poznate ličnosti nije obavezno u koleraciji sa realnom slikom te osobe.

Ipak, to nas ne sprečava da pogledamo šta je to što neka glumica, poput lepe Slobode Mićalović, želi da podeli sa ostatskom sveta. Ovoga puta, izdvojili smo najzanimljivijie fotografije koje je Sloboda podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

 

Sloboda, koja sa suprugom Vojinom Ćetkovićem ima dve ćerkice bliznakinje, je svakako pirimer žene koja ne želi da se eksponira mnogo u javnosti, makar kada je privatan život u pitanju.

 

 

Međutim, portal Srećna Republika smatra da je u pitanju ličnost koja svojom prirodnom lepotom i šarmom zaslužuje mnogo više da okupira vašu pažnju nego mnoge dame koje trenutno dobijaju veliku medijsku pažnju.

 

 

Zato, da ne dužimo mnogo, uživajte u najlepšim kadrovima koje je Sloboda Mićalović podelila sa nama na Instagramu.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)