Zanimljivosti

HOLIVUDSKA LEPOTICA SE SAVILA I ZAČUO SE VRISAK: Šta joj je to sa zadnjicom, usledila je njena još neverovatnija reakcija!

Gal Gadot, glumica koja je najpoznatija po ulozi "Čudesne žene", doživela je gaf tokom jedne konferencije, ali je sve iznela na neverovatan način.

24.11.2022 20:30

HOLIVUDSKA LEPOTICA SE SAVILA I ZAČUO SE VRISAK: Šta joj je to sa zadnjicom, usledila je njena još neverovatnija reakcija!
FOTO: Profimedia

Gal Gadot važi za jednu od najlepših glumica i manekenki na svetu koja je samo sa 18 godina ponela titulu najlepše u Izraelu. Za jednu ženu veoma nesvakidašnje iskustvo, Gal je dve godine služila vojsku, a kasnije je studirala i otisnula se u filmske vode. Jedna od njenih prvih i značajnijih uloga bila je u filmu "Paklene ulice" iz 2009. godine, a nakon toga je izraelska glumica ređala svoje angažmane i postizala uspehe na filmskoj sceni. Svojom svevremenom lepotom i neodoljivim osmehom osvojila je sve, a muškarci je smatraju jednom od najprivlačnijih aktuelnih glumica. Iako je još u relativno mladim godinama, sa 37 ona još izgleda prirodno i sveže i nije poznato, a niti na njoj vidljivo, da je radila bilo kakvu estetsku korekciju.

Pojavivši se na jednom događaju u beloj haljinici, Gal je pokušala da namesti stolicu i sedne, međutim, prisutni na snimanju su primetili da se glumici zalepila traka na zadnjicu. Pošto se ugodno smestila na stolicu i mislila da je sve u najboljem redu, Gal je napravila iznenađujuću facu nakon što su iz publike počeli da joj dobacuju.

- Šta? Traka? - upitala je ona nekoga od prisutnih. 

Prihvativši upozorenje od prisutnih i to uz osmeh, Gal je elegantno ustala i simpatično i odvažno povukla traku sa haljine. Zatim je nonšalantno sela opet na stolicu, zgužvala traku i bacila je sa strane nasmejavši se. To je nasmejalo i korisnike društvenih mreža, koji su brže bolje podelili snimak rekavši kako ona čvrsto stoji na zemlji i da je pre svega izuzetno lepa i šarmantna dama, štagod uradila.

- I tako se to radi -

- Snaga vatre -

- Toliko je divna -

- Njena energija je fantastična! Svaka devojka na TikToku treba da nauči njenu eleganciju, humor, jednostavnost i stav -  

- Ima veliku sigurnost u sebe - komentarisali su korisnici TikToka.

Gal je pobrala simpatije svih zbog svoje jednostavnosti, neprosrednosti i neodoljivog osmeha, kojim osvaja sve. Mnogi su komentarisli da njena sama pojava deluje sa stilom, te da je ona div u svakom smislu, u kakvoj god situaciji se našla. 

- Jednostavno osoba sa zdravim razumom - zaključio je jedan korisnik.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)