Zanimljivosti

OSMOMILIJARDITA BEBA ZAVRŠILA U RUKAMA HOLIVUDSKE ZVEZDE? Šta se to dešava sa ovim detetom?

Ovih dana svet je obišla vest da se rodio i osmomilijarditi stanovnik na planeti Zemlji. Beba je navodno završila u rukama slavnog glumca Roka Džonsona.

17.11.2022 14:02

OSMOMILIJARDITA BEBA ZAVRŠILA U RUKAMA HOLIVUDSKE ZVEZDE? Šta se to dešava sa ovim detetom?
shutterstock.com

Ovog utorka  rođen je osmomilijarditi stanovnik naše planete. Iako javnost ne može sa sigurnošću da tvrdi, prema prvim podacima beba je rođena u Manili na Filipinima. Beba Vinis Mabansang rođena je u memorijalnoj bolnici dr Hose Fabela u 1:29 (po lokalnom vremenu).

- Dakle, upravo smo bili svedoci 8 milijardite bebe u svetu na Filipinima. Ovo smo čekali oko dva sata počevši od 23 sata sinoć i beba je rođena oko 1:29, normalnim porođajem- rekao je dr Romeo Bituin, glavni lekar bolnice gde je beba rođena a prenosi GMA Network.

Beba koja će biti počasni stanovnik planete smatra se da će biti simbol razvoja budućnosti. Iz komisije za populaciju i razvoj, rekli su da razmatraju mogućnost da se milijarditim bebama pruži sve od obrazovanja, zdravstvenog osiguranja, do stambenog zbrinjavanja kad odrastu. 

 

 

Međutim, mnoge je zbunio daleko intrigantniji snimak koji se prethodnih dana pojavio na tiktoku, ostavljajući ljude u nedoumici da li je u pitanju beba "počasni stanovnik". Naime, objava na ovoj mreži osvrće se na rođenje bebe koja je postala viralna te pokupila svu slavu i totalno nesvesno i postala zvezda preko noći. Poređenja radi, pretpostavlja se da je "iskorišćena" u toj svrsi druga beba koju je u gomili ljudi na promociji svog filma u Meksiku, uzeo u ruke holivudski glumac Dvejn Džonson.

 

 

Korisnici mreže su gledajući snimk, bili šokirani ovim potezom te se pitali šta to rade detetu i da li je neophodno da ga maltretiraju na ovakav način. Beba je bila nošena od ruke do ruke, stigavši do podijuma na kojem je bio slavni glumac, koji je uz osmeh prihvatio bebu u svoje ogromne i tetovirane ruke. U publici je viđen i otac deteta koji je u suzama dočekao ovaj trenutak videvši kako glumac popularno nazvan Rok( stena) pažljivo čuva njegovo dete. 

"Hiljade beba je rođeno u isto vreme, nikada nećemo znati ko je zaprav ta osmomilijardita"

"Molim vas, šta se dešava?"

"Zašto je beba data Roku?"

"Kakav je ovo ritual?"

- Prilično sam siguran da ovo nije osmomilijardita beba. - komentarisali su šokirani korisnici mreže.

Iako su mnogi odlučno tvrdili da to nije ta beba, te da je događaj iskorišćen kao aluzija na svu popularnost koju je "nova" beba dobila u utorak došavši na svet, korisnici mreža nisu propustli priliku da prikažu da je nehumano postupanje sa malom bebom u ovom slučaju, te suvišno maltretirati malo stvorenje na takav način.

 

 

Iako su neki mediji preneli kako je beba kao osmomilijarditi stanovnik planete rođena u Dominikanskoj Republici te da je dobila ime Damjan, većina medija je prenelo da je beba ipak rođena na Filipinima, što je potvrdila i tamošnja Vlada  na Fejsbuk stranici.

Stanovništvo se svakodnevno povećava a globalnoj populaciji je bilo potrebno svega 12 godina da se broj poveća sa sedam na osam milijardi stanovnika.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)