Zanimljivosti

GODINE OVE ŽENE TEMA SU BROJ JEDAN NA TIKTOKU! Pitala je pratioce za mišljenje, a onda se gorko pokajala

TikTokerka Kara Rene zamolila je pratioce da pogode njene godine, međutim, nije se nadala odgovorima koje je dobila.

27.10.2022 17:01

GODINE OVE ŽENE TEMA SU BROJ JEDAN NA TIKTOKU! Pitala je pratioce za mišljenje, a onda se gorko pokajala
Printscreen/TikTok/cararenee7

Opšti trend među Tiktokerima jeste da šokiraju ljude svojim godinama. Iza toga se često krije svest da izgledaju mlađe nego što je uobičajeno za njihove godine, kao i želja da to podele sa drugima. Mnogi neretko i otkriju recept za svoj dobar izgled. Kara Rene je Tiktokerka koja, takođe, dobro izgleda, pogotovo kada je stilizovana i našminkana, pa je rešila da se malo poigra sa svojim pratiocima.     

Ona je, međutim, mislila da je to dovoljno da je ljudi okarakterišu kao mlađu i smanje joj godine. Njeni sadržaji koje objavljuje su povezani s lepotom i zaista se mnogi dive njenoj kosi koju održava izuzetno sjajnom, zdravom i volumeniziranom. Ipak, to nije bilo dovoljno da Kara ubedi ljude kako je mlađa nego što jeste. Poznata Tiktokerka je, naime, objavila video sa anketom koji je podstakao njene pratioce da odgonetnu njene godine, a ono što je kasnije bila primorana da čita u odeljku za komentare nije mogla ni da sanja.

Dok je pozirala u svom automobilu, ona je bila besprekorno našminkana i sređena. Pitala je pratice koliko bi joj godina dali.  

- Kaži mi da ne izgledam kao da imam svoje godine - napisala je ona u objavi.

Pozirajući samouvereno s "glatkom", stilizovanom kosom i ružičasto našminkanim usnama, ona je napisala: "Ja ću prva. Imam 30 godina". Izgleda da ipak nije trebalo da otvori tu diskusiju. Dok je željno iščekivala lajkove i komentare oduševljenja, situacija je bila daleko od toga. Pratioci su bili šokirani i u neverici.

- Rekao bih između 41 i 43 godine -

- Mislio sam 50 -

- Ovi komentari su brutalni. Ja sam starija od ove dame, pretpostavljam kako bi tek mene okarakterisali - glasili su samo neki od komentara, a zatm su usledili i ostali. 

- Definitivno ne 30. Kasne tridesete možda, Tako da ako si tridesetim u pravu si, ne izgledaš kao imaš toliko godina. Izgledaš starije, ali predivna si - 

- Ovo nisu komentari kojima se nadala - istakli su još neki njeni pratioci. 

Tiktokerka je dobila skoro 24.000 komentara na svoj post i bila je šokirana onim što je pročitala.

- Taj vrat i šminka govore da je brojka veća od 40. Bože, pomozi ovoj ženi - napisao je jedan korisnik. 

Kara mu je ubrzo uzvratila rekavši kako internet zna da bude okrutan. Komentari su se nizali, a mnogi su devojci sugerisali da je prelepa i da ne obraća pažnju na komentare. Takođe, bilo je onih koji su napomenuli da je možda po sredi filter pa je to čini starijom nego što jeste i da je bolje kada je u pitanju šminka držati se one izreke "manje je više" jer očigledno ima mnogo mejkapa na svom licu.

Drugi korisnici su zaključili da je devojka možda svesna da izgleda starije za svoje godine i da nije po sredi trend forsiranja svoje mladolikosti i sakupljanja lajkova jer deluje mlađe nego što jeste, već suprotno. Ona na kraju ipak nije otkrila koliko u stvari zaista ima godina. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)