Zanimljivosti

ŠOKANTNO IZDANJE NINE BADRIĆ NA VENČANJU! Pevačica razočarala fanove načinom na koji se pojavila na svečanom događaju!

Fotografija poznate pevačice sa jedne svadbe njene bliske prijateljice izazvala je reakcije u medijima, ali i među pratiocima Badrićeve na društvenim mrežama.

02.10.2022 12:01

ŠOKANTNO IZDANJE NINE BADRIĆ NA VENČANJU! Pevačica razočarala fanove načinom na koji se pojavila na svečanom događaju!
Foto: Nemanja Pančić

Sasvim je normalno i očekivano da se na venčanju svoje drugarice pojavite u nekoj lepoj i elegantnoj haljini ili bilo kakvoj drugoj odevnoj kombinaciji koja pokazuje da vam je ta osoba bitna u životu i da ste ispoštovali njen dan. Takvi događaji tome, između ostalog, i služe, jer su to posebne prilike da uveličamo najlepši trenutak nama dragih ljudi i da se predstavimo u najlepšem svetlu. Međutim, za Ninu Badrić čini se da to ne važi. Za nju je, naime, kako se ispostavlja, sve jedno da li je krenula na venčanje ili na običnu kafu ako je suditi po stajlingu u kom se pojavila na drugaričinom veselju.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako pozira sa svojom prijateljicom. Stoji to da je ona lepa i nasmejana, međutim, pretpostavlja se da su mnogi od njenočekivali izdanje koje, ako ne parira mladoj, onda barem da je formalno i svečano. To se, pak, nije dogodilo. Pevačica je za najlepši dan svoje drugarice, odabrala jednostavne farmerice i crnu majicu i u istom takvom tonu i jaknu.

Jedino čime je "začinila" svoj autfit i dala mu dozu elegancije, jesu cipele na štiklu u zelenoj boji. Ono što je dodatno dalo utisak kao da je bila na kafi, pa usput svratila da čestita drugarici venčanje, govori i to što je uz ceo svoj stajling nosila i torbu veličine cegera.

Uz fotografiju Nina je napisala: "Kakav divan dan. Udali smo moju najdražu i najljepšu curicu. Sretno, Paula i Luka".

Prema pisanju regionalnih medija, pevačicu je od fanova zatekao niz kritika i oštrih komentara zbog načina na koji se pojavila na veselju, međutim, sada takvih reakcija više nema na njenim profilima. Svakako, uočljivo je i da su njeni fanovi štedeli na komplimentima jer su očigledno očekivali daleko više od pevačice.

Međutim, postoji šansa i da je najnovijim pojavljivanjem pevačica želela da da na značaju mladi, kako bi ona bila u fokusu jer svakim svojim pojavljivanjem, naročito ako je u pitanju ekskluziva, Nina će sve poglede da "okrene" ka sebi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)