Zanimljivosti

ŠOK U PARIZU NA REVIJI VIKTORIJE BEKAM! Bivša spajsica se slomila, briznula u plač, TOTALNI HAOS, napali je i zbog golišave ćerke! (FOTO/VIDEO)

Supruga Dejvida Bekama održala je modnu reviju u prestonici mode usred haotičnog odnosa koji ima sa sinom Bruklinom i njegovom izabranicom Nikolom Pelc.

01.10.2022 15:01

ŠOK U PARIZU NA REVIJI VIKTORIJE BEKAM! Bivša spajsica se slomila, briznula u plač, TOTALNI HAOS, napali je i zbog golišave ćerke! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Viktorija Bekam održala je juče modnu reviju u Parizu gde je predstavila kolekciju za proleće/leto 2023. godine. Poznata kreatorka i supruga nekadašnjeg engleskog fudbalskog reprezentativca bila je posebno uzbuđena budući da je to prvi put da održava reviju u prestonici mode. Sestre Bela i Điđi Hadid su dominirale među brojnim modelima na pisti, što je dalo dodatni značaj tom događaju. Viktorijina ćerka Harper je iskoristila priliku i da se fotografiše sa danas najplaćanijim modelima na svetu, međutim, nakon što je njena mama tu fotografiju podelila na Instagramu su je sačekale salve komentara kako je sramotno što je jedanaestogodišnjoj devojčici obukla haljinu s "ogromnim dekolteom i izazovnom čipkom". 

Iako nije reagovala na te prozivke, gospođa Bekam, koja ponosito nosi tu “titulu” već 21 godinu, u jednom trenutku je briznula u plač i totalno se slomila pokrivši lice rukama da ljudi ne vide n jenu patnju i suze. Odmah potom je pala u zagrljaj suprugu Dejvidu koji joj je pružio utehu. Prvo se mislilo da je možda razlog napad na njenu ćerku, ali se ispostavilo da je ipak nešto drugo u pitanju. 

Naime, mediji su odmah počeli da bruje o toj njenoj emotivnoj reakciji, naglasivši da ona sigurno ima veze sa snimkom koji je Viktorija pre početka spektakla objavila na Instagramu. Na njemu je pokazala kako su joj se sva deca, sem najstarijeg sina Bruklina, na čelu sa suprugom Dejvidom, pridružila u Parizu. Time je zapravo istakla koliko je boli činjenica da je trenutno u "ratu" sa snajom Nikolom Pelc, inače Bruklinovom suprugom. A posebno bolno za nju je, kako se verujem to što je mladi Bekam stao na stranu žene i istakao kako će je u svemu podržavati bez obzira na mišljenje njegove majke. 

 

 

Ipak, uprkos zategnutim odnosima, Bruklin i Nikola su rešili da se ipak pojave na Viktorijinoj reviji, pa britanski San navodi kako je to definitivno morai biti razlog za suze gospođe Bekam. 

- Kada je shvatila da joj je sin ipak došao, nije mogla da zadrži suze - rekao je neimenovani izvor za britanski tabloid. 

Otkriveno je da je Viktorija, kako se čini, najzad rešila za zakopa ratne sekire sa snajom, budući da se spekuliše da je golupčiće ona kasnije zamolila da ostanu u Parizu i nakon događaja. Tako su Bruklin i Nikola aplaudirali Viktoriji koja se klanjala posle defilea manekenki.

Viktorija je kasnije objavila fotografiju na kojoj pored ćerke Harper, sina Romea, supruga Dejvida, Ane Vintur, urednice američkog Voga i Edvarda Eninfula, urednika britanskog Voga, sede i Bruklin i Nikola. 

- Pariz dušo! Hvala mojoj porodici koja je uvek bila uz mene i američkom i britanskom Vogu koji su me podržali na ovom putovanju! - napisala je Bekamova.

Podsetimo, Viktorija i mlada Pelcova imale su nesuglasice još od najave venčanja Bruklina i Nikole. Pelcova je za medije otrila kako je Bekamova trebalo da dizajnira njenu venčanicu, ali je iznenada odustala od realizacije tog projekta uz obrazloženje da njen atelje ne može da stigne da u dogovorenom roku sašije haljinu. Viktorija to čak nije ni saopštila direktno snajki, već Nikolinoj mami. Bekamova je dodala so na ranu mlađanoj naslednici imperije Pelc kada joj je tokom svadbe preotela prvi ples i bez ustručavanja zaigrala sa sinom uz ljubavnu pesmu mladenaca.

Snaja se vodila starom narodnom “Pamti, pa vrati”, tako da Viktoriji nije ostala dužna. Naime, Nikola se brže-bolje slikala za naslovnicu jednog magazina gde je naslovljena kao “Nova gospođa Bekam”. Mediji su brzinom svetlosti preneli kako to nimalo nije bilo po volji Viktoriji, kao zvanično jednoj i jedinoj “Pravoj gospođi Bekam”.

Čini se da je svekrva ipak rešila da zakopa ratne sekire, bar na neko vreme ili je revija u Parizu bila toliko uspešna da je porodičnu dramu ostavila po strani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)