Zanimljivosti

SVEKRVA VIKTORIJA BEKAM NAPRAVILA PAKAO SNAJI! A onda joj se vratilo milo za drago!

Donosimo vam detalje razdora u porodici između novopečene snaje Bekamovih i čuvene modne ikone Viktorije, koja se od prvog dana takmiči sa snajkom za pažnju svog prvenca.

23.09.2022 14:01

SVEKRVA VIKTORIJA BEKAM NAPRAVILA PAKAO SNAJI! A onda joj se vratilo milo za drago!
Tanjug/AP

Nikola Pelc (27), ćerka milijardera Nelsona Pelca i supruga Bruklina Bekama (23), najstarijeg sina proslavljenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, trenutno je u fokusu svetske javnosti zbog svađe sa planetarno poznatom svekrvom. Naime, američki mediji preneli su da je sve počelo zbog venčanice koju Pelcova navodni nije htela da nosi prošle godine na svadbi s mladim Bekamom, a koju je trebalo da dizajnira Viktorija i sašije je u svom ateljeu. 

Mlada bogatašica se požalila medijima kako je istina sasvim drugačija. 

- Naravno da sam želela da nosim venčanicu koju bi dizajnirala Viktorija. Trebalo je da moja mama i ja budemo uključene u osmišljavanje ideje specijalne haljine koju bi na kraju Viktorija realizovala. Beskrajno sam se radovala tome. Viktorija se, međutim, posle dogovora danima nije javljala i pravila se kao da ne postojim, da bi na kraju mojoj mami javila da njen atelje ne može da stigne da napravi venčanicu i da je najbolje da je potražimo na drugom mestu - zavapila je Nikol, a preneo britanski Daily Mail.

Pelcova je utehu pronašla kod kreatora Valentina, a njen sada već zvanični suprug, Bruklin je rekao da podržava suprugu u čemu god da je i da će uvek stati na njenu stranu. 

- Ja sam 100% na strani Nikole. Dogovor je da jedno drugome budemo apsolutna i najveća podrška - istakao je Bruklin Bekam, što je, kako zaključuje britanski dnevnik, sigurno žestoko pogodilo njegovu majku. 

Bivša Spajsica možda nije stigla da napravi venčanicu za svoju snaju, ali je zato za venčanje stigla da sebe obuče od glave do pete u najnoviju kreaciju, kao i svoju majku, dok su i 4 njene bliske prijateljice, među kojima je i glumica Eva Longorija, ponele upravo Viktorijine haljine.

Dominacija svekrve se nastavila i tokom venčanja u Palm Biču na Floridi, gde je na imanju Pelcovih goste zabavaljao muzičar Mark Entoni, inače Viktorijin prijatelj. On je držao i govor koji je trebalo da bude upućen taze mladencima, a pretvorio se u hvalospev upućen isključivo Viktoriji. Gosti sa svadbe su navodno videli Nikolu koja posle ode o Viktoriji suznih očiju napušta slavlje.

Kap koja je prelila čašu je ipak usledila nešto kasnije. Nikola i Bruklin su, naime, kao i svi mladenci, izabrali pesmu za svoj prvi ples. Entoni je zapevao i kada su sve zvanice očekivale da novopečeni bračni par stane na podijum, VIktorija je uveliko već zaplesala sa Bruklinom. Nikola je za to vreme u neverici gledala šokantni prizor na kome joj svekrva otima i najromantičniji trenutak na venčanju. 

 

 

Izgleda da je mlada bogatašici gledala kako da se osveti svekrvi za pretrpljen duševni bol, pa joj je to konačno i pošlo za rukom. Budući da već nekoliko meseci uživa u statusu “gospođe Bekam”, ona se ovog puta slikala za naslovnicu magazina “Tatler”, gde su je predstavili kao novu gospođu Bekam. Ta naslovnica je posebno bola oči Viktoriji, budući da je opšte poznato da je Nikola zadržala svoje prezime Pelc i njemu dodala Bekam. Ona nije jedina koja je to uradila. Da stvar bude interesantnija i Bruklin je takođe uzeo isto prezime, pa je i on sada Pelc-Bekam, čime je označio stupanje u porodicu Pelc. 

Viktoriji je posebno teško pala ta sinovljeva odluka, tvrde dobro upućeni izvori, a još više ju je iznerviralo što se Nikola na naslovnici pojavila kao “gospođa Bekam”, budući da je ona “Pelc-Bekam”, a ceo svet zna ko je jedna i jedina “gospođa Bekam”.

Podsetimo, bivša članica grupe Spice Girls je udajom za Dejvida daleke `99. godine zvanično preuzela tu “titulu”. Dobro obavešteni izvori tvrde da je Viktorija besnela posle izlaska magazina, a komentar njenog sina ju je dodatno razgnevio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

- Vau! Dušo, toliko sam ponosan na tebe! Izgledaš apsolutno zadivljujuće i toliko sam zaljubljen u tebe! Čestitam, draga - napisao je Bruklin u komentaru ispod objave Nikoline naslovnice na Instagramu. 

Viktoriju je mnogo zabolelo i što je to prva godina da im se Bruklin nije pridružio na porodičnom krstarenju jahtom. Spajsica sumnja da je i tu Nikola umešala prste. Mnogi u komentarima pak smatraju da ne bi trebalo osuđivati ženu koja je htela nasamo sa suprugom da provede prvo bračno letovanje i da je sasvim u redu što Nikola nije želela da letuje pod Viktorijinom dirigentskom palicom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)