Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO ŠVARCENEGEROVOM SINU? Ovo je neverovatno, bio je toliko gojazan da se krio od ljudi! (FOTO)

Kristofer Švarceneger je najpre privlačio pažnju jer ni po čemu nije podsećao na svog oca, a situacija je sad potpuno drugačija.

23.09.2022 16:01

ŠTA SE DESILO ŠVARCENEGEROVOM SINU? Ovo je neverovatno, bio je toliko gojazan da se krio od ljudi! (FOTO)
instagram.com

Od početka glumačke karijere Arnold Švarceneger neguje izuzetno mišićav izgled, što su njegove uloge i zahtevale. Ni danas, sa svojih 76 godina nije zapostavio svoje telo koje održava u top formi. Upravo zbog toga, mnogo su se šokirali kad su viđali njegovog sina u ne baš reprezentativnom izdanju.

Kristofer Švarceneger godinama je vodio bitku s viškom kilograma, bio je izrazito gojazan. Izbegavao je pojavljivanja u javnosti zbog radoznalih paparaca koji su objavljivali njegove fotografije, a mediji ga zbog toga nisu štedeli.

Više nije želeo da trpi konstantne uvrede i upoređivanja sa ocem koji je u top formi, čak i u penzionerskim danima. Po dimplomiranju na fakultetu, Kristofer je rešio da uzme stvar u svoje ruke i posveti se mršavljenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santi (@stuff8968)

Već dve godine aktivno vežba u teretani, promenio je režim ishrane i generalno stil života. Danas izgleda fantastično i već je postao meta atraktivnih lepotica. 

Kristofer je fotografisan na rođendanskoj zabavi svog brata Patrika. Ubrzo je postao zvezda večeri jer su svi gledali samo u njega. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popcorns (@popcornsapp)

Tokom procesa kroz koji prolazi, najveću podršku pruža mu otac Arnold koji mu drži treninge i propisuje plan ishrane. Za sada odlično napreduju i nema sumnje, ako nastavi ovim tempom, uskoro bi mogao da dostigne zavidan izgled čuvenog Terminatora. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)