VIP saveti

SPEKULISALO SE DA JE OVA GLUMICA ODUZELA HARIJU NEVINOST: Liz Harli progovorila o aferi, svi čekaju reakciju Megan!

Zavodljiva glumica progovorila je o aferi sa princem Harijem i otkrila sve detalje.

17.12.2022 18:02

SPEKULISALO SE DA JE OVA GLUMICA ODUZELA HARIJU NEVINOST: Liz Harli progovorila o aferi, svi čekaju reakciju Megan!
Tanjug/AP

Dok se ne stišava drama oko dokumentarca princa Harija i Megan Markl, isplivao je još jedan skandal u kojem je glavni akter seksepilna glumica Liz Harli.

Naime, u britanskim medijima krenulo je da spekuliše o tome kako je u memoarima princa Harija, koji će biti objavljeni, otkriveno i kako je Hari izgubio nevinost sa jednom zanosnom starijom lepoticom. Nije prošlo puno, a već je krenulo da se spekuliše da je u pitanju Liz (57).

Foto: Shutterstock

princ Hari ponovo u centru skandala

 

Glumica je upitana da prokomentariše ove glasine. Prema pisanju medija, jedno od „najneobičnijih otkrića u predstojećim memoarima princa Harija, jeste da je kao tinejdžer izgubio nevinost sa prelepom starijom ženom"

- Nisam u pitanju ja. Mogu da kažem da nemam nikakve veze sa tim - rekla je Liz u intervjuu za britanske medije. 

Autobiografija princa Harija na 416 stranica biće objavljena 10. januara sledeće godine, a kažu da se članovi kraljevske porodice pripreme za objavljivanje jer neće biti prijatno.

- Ovako rečeno, to neće biti opuštajući porodični Božić - rekao je izvor za Dejli Mejl.

Tvrdilo se da je princ Hari morao da preda svoju knjigu više od jednom pre nego što je prihvaćena od strane izdavača, što je izazvalo strahove o otkrićima u vezi kraljevske porodice..

 

 

-Knjiga se nekoliko puta vraćala između Harija i pisca JR Moehringera i izdavača. Želeli su više nego što je bilo u prvom nacrtu, a onda je Hari želeo da doda još neke stvari nakon što je kraljica umrla. Knjiga je mnogo gora nego što ljudi misle. O ovome će se tek pričati - govori izbor za San.

Izdavači "Penguin Random House" kažu da je knjiga napisana sa 'surovom nepokolebljivom iskrenošću' i očekuje se da će sadržati eksplozivan novi materijal koji govori o Harijevom detinjstvu i njegovom razdoru sa porodicom nakon upoznavanja Megan.

 

 

Biograf Tom Bauer rekao je: „Ova knjiga je zaista dobra. Pretpostavljam da je kralj Čarls upozoren da svaka odmazda neće biti lepa".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)