VIP saveti

ANABELA IZBACILA IZ ISHRANE JEDNU NAMIRNICU! Otkrila je da joj je to promenilo život (VIDEO)

Poznata pevačica oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih na javnoj sceni, a sada je za Srećnu republiku otkrila kako joj to polazi za rukom.

26.10.2022 18:01

ANABELA IZBACILA IZ ISHRANE JEDNU NAMIRNICU! Otkrila je da joj je to promenilo život (VIDEO)
Printscreen/Instagram/anabelci

Pevačica Anabela Atijas devedesetih godina je doživela vrhunac popularnosti s tadašnjim suprugom Gagijem Đoganijem, budući da su njih dvoje tada pokrenuli grupu "Funky G". Oduvek je važila za jednu od lepših estradnih umetnica, a mnogi muškarci su govorili da im je neostvaren san. S druge strane, pripadnice lepšeg pola oduvek su se divile Anabelinom savršenom izgledu.

Poznata pevačica oduvek je negovala lice i telo, a za Srećnu Republiku je otkrila kako se hrani, kako detoksikuje telo, kao i da li je nekada posećivala ordinacije za estetsku korekciju.

Na koji način uspevaš da održiš zategnutu figuru godinama unazad?

- Hvala na komplimentima, ali nema recepta, nisam bila na dijetama, ali imam režim ishrane. U smislu, ako sam danas jela sve i svašta, sutra ću malo da pripazim, našla sam balans i videla sam da to za mene najbolje funkcioniše, da svom telu ništa ne branim, ali da mu dozvolim i nekad da se odmori od te silne hrane. Jedan dan odmaram, pa se drugi dan najedem - otkrila je Anabela za Srećnu Republiku i dodala kako je jedan dan pojela tonu kolača, pa narednog nije unela ništa slatko u organizam.

Na koji način detoksuješ organizam?

- Prestala sam da jedem meso, ne zato što sam htela, nego je organizam poručio da mu ne prija. Tu sam doživela preokret, telo je toliko dobro odreagovalo. Najveći porok su mi slatkiši, ne pijem puno, volim vino da popijem, ali ništa mnogo, mislim da je to kompezovano sa tim jer sam shvatila da mi šećer ne smeta toliko, koliko sam shvatila da mi je meso smetalo. 

Kako se neguješ?

- Od 20 godina sam krenula kod kozmetičara, da hranim telo, spolja, ali i iznutra, da pazim šta jedem, da ima svega na trpezi, voća, povrća... Uvek sam volela energetske bombe, ceđeno voće. Telo i koža to pamte. 

Da li si nekada odlazila kod estetskog hirurga?

- Ništa, nikada, osim botoksa, to mi je najveći greh, ali ja podržavam botoks u granicama normale. Ja nisam ljubitelj zaleđenog lica. Ipak, nikada ne bih uticala na ljude, neka rade sa svojim licem šta hoće, ali lično ja ne bih volela da mi lice bude zamrznuto. Ja imam mimiku, to se vidi i to prihvatam. Volim prirodan izgled.

Počela si da koristiš i proizvode Kim Kardašijan, kako ti se oni čine?

- To sam novo dobila, donela mi je Lune iz Amerike, i mogu reći da je super tekstura, prija mi, hidratantna je, nije uzalud bačen novac.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)