STILSKA EDUKACIJA

KO JE TVOJ BLIZANAC PO STILU? Otkrijte ko je vaša modna ikona!

Skoro svaka žena ima poznatu ličnost čiji način odevanja i ponašanja joj se sviđa i čiji bi garderober „opljačkala“ u trenu da joj se za to pruži prilika.

19.11.2021 16:36

KO JE TVOJ BLIZANAC PO STILU? Otkrijte ko je vaša modna ikona!
unsplash.com

Postoje žene koje nas prosto inspirišu svojom pojavom, energijom, harizmom, osećajem za lepo. Žene koje šta god da obuku to na njima deluje kao da je baš za njih samo i pravljeno, po njihovim merama i ukusu.

Te žene su nam modni uzori, one čije smernice koristimo kada idemo u kupovinu ili pak pravimo odevne kombinacije iz sopstvenog garderobera.

Svaka žena ima neku svoju ikonu stila i u pola noći zna šta bi joj ta poznata dama posavetovala da obuče, kada bi samo mogla da je upita za predlog. 

Ali, za slučaj da niste sigurne čiji modni stil je najbliži vašem, mi ćemo vam pomoći. Uradite ovaj brz i jednostavan test i saznajte koja poznata faca se oblači baš kao vi!

 

 

 

Sada kada ste saznale koja je vaša ikona stila, trk nazad do našeg modnog kutka za više saveta o tome kako da se obučete i doterate kao vaša omiljena poznata ličnost i obučete u skladu sa poslednjim trendovima

Komentari (0)