5 autfita za intervju

PRAVA KOMBINACIJA ZA RAZGOVOR ZA POSAO: Uz ovih 5 autfita uvek ćete izgledati kao BOGINJA!

Kada imamo tremu zbog nekog događaja, najmanje što nam treba jeste da se suočimo sa problemomom odeće koja jednostavno neće da bude ono što smo zamislili.

11.11.2021 16:12

PRAVA KOMBINACIJA ZA RAZGOVOR ZA POSAO: Uz ovih 5 autfita uvek ćete izgledati kao BOGINJA!
pexels.com

Odabrati pravu odevnu kominaciju svaki dan posebno je težak zadatak. Uklopiti boje, dezene, materijale, krojeve nije lako, a kada na to dodate i tremu zbog nekog važnog događaja taj zadatak postaje nemoguća misija, zato smo rešile da vam pomognemo da napravite nekoliko adekvatnih kombinacija, koje će vam uvek stajati u ormaru i čekati idealnu priliku, od razgovora za posao do konferencije.

Sportska elegancija

Ravno odelo koje pada široko oko vas, a ispod kog ćete imati usku majicu da naglasi vašu figuru, obogatite tankim i malim štiklama, koje će vam dati tu notu elegancije. Na ovaj autfit dodajte i neki jednostavniji nakit koji se neće previše isticati i uživajte u svom besprekornom izgledu. 

 

 

Ako napolju zbog temperature nije za samo sako i majicu, umesto toga možete obući i široki džemper, koji će na druge ostaviti podjednako jak utisak.

Šik

Kada hoćete da igledate šik sve što treba da uradite je da uzmete neku haljinu zaniljivog kroja u zagasitoj boji i da na nju dodate neki potpuno otkačeni veliki asesoar i urbane čizme ili štikle. Izgledaćete besprekorno, a svi će vam zaviditi na savršenom ukusu koji imate.

 

 

Ležerno

Suknja ili farmerice, džemper dugih rukava i statement detalji odličan su izbor ukoliko je u pitanju posao u kreativnoj industriji, koji ne nalaže strogi dress code. Mladalački, razigrano i maštovito.

 

 

Bosi

Samopouzdanje je najbolja stvar koju možete da ponesete, ono će vas odvesti do sigurne pobede. Međutim, kako se nosi samopouzdanje? Farmerke sa ravnim nogavicama, uzak džemper i malda jednostavna crna torba, propraćena najjednostavnijim crnim cipelama na štiklu, zajedno viču ja sam šef i hrabro vas vode napred.

 

 

Ženstveno

Ženstven stil svakoga ostavlja bez daha, a kada se spremate za neki važan događaj ova kombinacija svakako će vam mnogo pomoći da ostavite dobar utisak. Obucite dugu haljinu, mantil i stavite alke i istaći ćete romantičnu stranu svoje ličnosti, koja će oduševiti sve koji vas vide.

 

 

Komentari (0)