Ispovesti BIO SAM SREĆAN JER JE OTAC NAŠAO DEVOJKU, ALI DOK SAM SE OKRENUO BILA JE U MOM KREVETU: A onda je on došao i rekao mi nešto od čega mi se prevrnuo želudac! 18:45
Ispovesti JEDNE NOĆI SHVATIO SAM DA BRAK NIJE ZA MENE: Bili smo zajedno od 15. godine - još pamtim šta je uradila nakon svega! 07:20
Odrasli EVO ŠTA SE DEŠAVA U TELU KAD ODLAŽEMO VELIKU NUŽDU! Gastroenterolog UPOZORIO na posledice i otkrio koliko je normalno puta ići u toalet tokom nedelje! 18:45
Brak i veze OTKRILA JE ŠTA NJEN MUŽ GLEDA U TELEFONU I ZANEMELA OD ŠOKA: Odlučila je da mu se osveti na brutalan način, samo je bledo zurio u nju! (VIDEO) 21:01
Strast MANEKENKI PONUDIO MILION DOLARA ZA INTIMAN ODNOS: Ono što je on hteo da plati ona je svima dala besplatno (FOTO) 22:15
Vesti "MUŽEVE TRETIRAJTE KAO SELJANKA SVOJU KRAVU"! Čuveni ruski psiholog dao ženama NEOBIČAN bračni savet, a evo i zašto! 06:50
Vesti JUČE SAM KUPILA MALE FARMERKE, A NEKOLIKO SATI KASNIJE BILE SU MI TAMAN: Baka mi je otkrila neverovatan trik! (VIDEO) 22:10
Dete DA LI SE I VI IGRATE GRUBO SA DECOM? Evo šta to radi njihovom mozgu, doktorka zapanjila objašnjenjem (VIDEO) 16:50
Odrasli "TO JE BOMBA, IMA 200 PUTA VEĆU KONCENTRACIJU HORMONA" Dr Vanja Milošević upozorava žene na uzimanje OVE tablete 06:31
Odrasli U SRBIJI OBELEŽEN SVETSKI DAN FARMACEUTA: Šta sve građani mogu da pitaju savetnike u apotekama? 15:05