Odrasli KAD SAM RODILA ĆERKU, TO JE BILO OSTVARENJE SNA: A onda su mi lekari rekli da imam još 16 meseci života! 08:30
Odrasli JEDNA LOŠA NAVIKA TOKOM VOŽNJE MOŽE DA IZAZOVE RAK: Šokantno upozorenje lekara - opasnije je nego što je iko mogao da pretpostavi! 06:55
Odrasli AKO POJEDEMO VIŠE OD OVOLIKO SARMI, TO JE KATASTROFA: Dr Čubrilo otkrio šta mnogi jedu za doručak i misle da je zdravo, a u stvari se uništavaju - ovako se on hrani! 12:43
Odrasli NISAM OBRAĆALA PAŽNJU NA BOLOVE U STOMAKU, ALI KADA SU POSTALI NEIZDRŽIVI, OTIŠLA SAM U BOLNICU: Rekli su mi da imam još 17 meseci života! 07:30
Odrasli DA LI ZNATE KAKO SE PRAVILNO MERI TEMPERATURA? Jednu ogromnu grešku svi prave, evo šta nikako ne smete da radite pre upotrebe toplomera! 06:15
Odrasli USRED NOĆI JE OBIŠLA ĆERKU DA VIDI DA LI SPAVA U SVOJOJ SOBI - I ODJEDNOM OSTALA PARALISANA: Sledeće čega se seća je da su joj sva rebra polomljena i da oko nje trče ljudi s maskama! 19:55
Odrasli SRCE MI JE DVAPUT STALO USRED OPERACIJE: Nisam sreo boga, video sam nešto šokantno na "onom svetu" - mnogi mi verovatno NEĆE VEROVATI! 12:59
Odrasli OVAJ ČAJ BLOKIRA BOLESTI I POMAŽE KOD VISOKOG HOLESTERA: Zbog neobičnog ukusa zovu ga čudo u šoljici 11:01
Odrasli OVAKO U STVARI POČINJE ALCHAJMEROVA BOLEST - nema veze s gubitkom pamćenja! Jedan simptom je nepodnošljiv, a 8 godina nakon pojave drugog dijagnostikuje se opako oboljenje! 07:29
Odrasli 10 MALIH SIGNALA VAM ŠALJE TELO SA PORUKOM DA NISTE ZDRAVI! Oni pokazuju da bolujete - jedan se javlja USRED NOĆI! 08:30
Odrasli AKO IMATE GLAVOBOLJU, ZABORAVITE NA SIR I ŠUNKU: Ovoga sigurno niste svesni - jedna namirnica je bukvalno okidač za jezivi simptom, a obožavamo je ZIMI! 07:30
Odrasli DOMAĆI ELIKSIR ČISTI CREVA KAO TAJFUN, SMANJUJE NADUTOST ZA TREN OKA, A PIJE SE SAMO OVIM DANIMA U NEDELJI: Napitak od samo tri sastojka sprema se nikad lakše! 06:50