Zanimljivosti

NIJE ZA ONE SA OSETLJIVIM STOMAKOM: Da li biste kupili ovakav dezert na ulici? Snimak zgrozio ljude!

Uprkos tome što dezert napadaju pčele, prodavac ležerno uzima parče i nudi ga kupcu.

16.08.2024 06:30

NIJE ZA ONE SA OSETLJIVIM STOMAKOM: Da li biste kupili ovakav dezert na ulici? Snimak zgrozio ljude!
Printscreen/Youtube/speedfoods_channel

Zgražavajući snimak jednog prodavca koji se bori sa pčelamana na dezertu usnimljen na Tajlandu šokirao je korisnike društvenih mreža. Kako se jasno u snimku vidi, žena pokušava da ukloni pčele koje su napale dezert u poslastičarnici i ležerno odmahuje dok pokušava da dohvati parče kao da se ništa ne dešava. Gomila insekata se sjatila na slatkiš a prodavačica je pokušavala da špatulom dohvati parče kako bi uslužila mušteriju.

Da stvar bude ironična, radnica u poslastičari nosi masku na licu dok u jednoj ruci drži kesu u kojoj smešta parče dezerta, dok ignoriše gomilu pčela koje obitavaju oko pleha u kome se nalazio dezert.

Snimak je obišao društvene mreže i šokirao ljude koji su rekli da im sam pogled na video stvara mučninu i nagon na povraćanje dok su drugi komentarisali kako sigurno za "živu glavu" ne bi jeli hranu na otvorenom i neproverenim mestima kao što je ovo.

Dok su neki od korisnika mreže naglašavali kako je to situacija u Indiji i Pakistanu drugi su rekli kako je video snimljen na Tajlandu. Objava je sakupila preko pola miliona sviđanja.

- Niko ne govori o hrabroj ženi? Ne bih mogao da stojim tamo!

- Dezert sa prirodnim medom.

- Ne bi mogao ovo da jedem, nema šanse.

- Da li je ista cena sa pčelama ili ne?

- Taj dezert mora da je pun pogodak, pčele ne greše - bili su neki od komentara.

Mnogi su se u komentarima složili kako je putovanje na ovakva mesta čist promašaj. Osim toga, neki su naglasili da ne treba da budemo vođeni jeftinom i brzom hranom koja je često puta neproverena jer možemo pokupiti neku bolest sa ulice.

Iako je snimak zgrozio većinu koja je bila sigurna da se nešto slično može videti samo u Indiji, mnogi su se našalili rekavši kako ništa ne treba uzimati za ozbiljno kao i da pčele idu samo na zdrave namirnice. Neki od korinika Instagrama su rekli da je pčela toliko, da se plaše kako će prodavačica spakovati neku usput u kesu zajedno sa dezertom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)