Zanimljivosti

OTEO JOJ JE TELEFON IZ RUKU I UBACIO GA U BOKAL VODE: Usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO)

Evo šta se dešava kad prekidate ženu usred telefonskog poziva.

26.02.2024 10:10

OTEO JOJ JE TELEFON IZ RUKU I UBACIO GA U BOKAL VODE: Usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO)
instagram-netflixnmovies

Muškarci veoma dobro znaju šta njihovim damama u pojedinim trenucima treba. Ipak, pojedini u želji da ispadnu originalni, umeju da u velikoj meri ne samo upropaste iznenađenje, već i da umanje vrednost poklona. Opšte je poznato da je najbolje da se poklon stavi u ukrasnu kesu, eventualno ukrasni papir i tako preda. Pa ipak, i dalje ima muškaraca koji misle da dovoljno poznaju svoje dame i da će one biti oduševljene njihovom originalnošću.

Tako je jedan snimak na društvenoj mreži Instagram postigao veoma veliku gledanost. Na njemu vidimo ženu kako razgovara telefonom, dok muškarac sedi za laptopom na stočiću pored. Umesto da sačeka da ona bar završi razgovor, muž joj otima telefon iz ruku. Žene često ume da iznervira ovaj potez, budući da, za razliku od jačeg pola, one znatno duže razgovaraju. Potom sledi još burniji nastavak: telefon koji joj je upravo oteo iz ruku suprug ubacuje u bokal vode koji stoji na stolu do njega. 

Ženi je u trenutku prekipelo. Ona besno uzima njegov laptop, udara ga i lomi na dva dela. Muškarac je u tom trenutku promenio sve boje lica, a onda zapanjeno izvadio nov mobilni telefon koji je stajao neotpakovan u kutiji i pružio ga supruzi. Izgleda da je ubacivanje telefona u vodu bila neka vrsta uvertire, kako bi joj dao poklon. Međutim, nije se nadao krajnjem ishodu - da će ostati bez laptopa.

Kad je shvatila šta se desilo, žena je vatila suprugu vidno polomljen laptop, pokušavajući da ga spoji, iako je znala da je to nemoguće. Kako bi izbegla dalju svađu, ona je zadovoljno uz nov telefon u rukama izašla iz prostorije.

- Očekuj neočekivano - piše u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 353.000 sviđanja, a gotovi svi su podržali besnu reakciju supruge.

- Loš potez. Trebalo je da muž zapakuje telefon i da joj ga preda kao pravi poklon.

- Njegova krivica. Mogao je da joj da nov telefon, bez otimanja i bacanja u vodu njenog.

- Još ne shvatam zašto bi joj bacio telefon u vodu!

- I dalje bih bila ljuta i da mi daju najnoviji telefon. Moj stari telefon ima gomilu stvari i fotografija koje nikada više ne bih mogla da vratim!

- Nije pošteno baciti joj telefon, ništa nije prebacila na nov!

- Bukvalno sam poželeo da plačem zajedno sa ovim čovekom - bili su neki od komentara ispod ovog viralnog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)