Zanimljivosti

SEDEO JE U SOBI ZAGLEDAN U MOBILNI TELEFON, A ONDA JE NA TREN PODIGAO POGLED: Ono što je ugledao paralisalo ga je od straha (VIDEO)

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

07.11.2023 19:01

SEDEO JE U SOBI ZAGLEDAN U MOBILNI TELEFON, A ONDA JE NA TREN PODIGAO POGLED: Ono što je ugledao paralisalo ga je od straha (VIDEO)
instagram/demamaxx

Svakome od nas se desilo da tokom slobodnog vremena potpuno utonemo u svoje misli i ne primećujemo ništa što se oko nas dešava. Mnogi imaju tu mogućnost da se "isključe" i da urone u svoj svet dok se oko njih dešava sve i svašta. 

U eri mobilnih telefona svi smo kao prikovani za ekrane prelistavajući profile na društvenim mrežama, čutajući vesti i igrajući igrice. Ovaj hobi nekada zna da nam oduzme i po nekoliko sati vremena, a da to i ne primetimo.

Ovakva situacija nervira naše najbližnje jer nam je pažnja fokusirana na nešto sasvim deseto, a ne na njih. Ovo se posebno odnosi na situacije u kojima nam nešto pričaju ili žele da nam pokažu, a mi ih ni ne slušamo, maltene nismo ni svesni njihovog prisustva.

Prijatelji jednog mladića rešili su da stanu na kraj ovakvoj situaciji, a nakon onoga što je doživeo sigurno je da će imati efekta makar neko vreme. 

Naime, dok je sedeo na fotelji zureći u mobilni telefon satima, nije obraćao pažnju na ostale ukućane. U jednom trenutku podigao je pogled i na podu ugledao lutku. Sekundu kasnije lutka je počela da se pomera u sedeći položaj, a dečko je prebledeo od straha. Poskočio je dva metra dalje. Dok je shvatio da je sve bila šala, već je mislio da su se duhovi poigrali sa njim.

Na jednoj Instagram stranici usledila je kompilacija ovakvih snimaka koje je mnoge nasmejala do suza. Više od 450.000 ljudi lajkovalo je ovaj snimak, a komentari su se samo nizali.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)