Zanimljivosti

LJUDIMA JE ZASTAO DAH KAD SU GA VIDELI: Čovek je opušteno čistio sneg iako je svake sekunde mogao da padne s broda u ledenu vodu! (VIDEO)

Mnogi na društvenim mrežama su se divili njegovoj hrabrosti.

17.01.2024 20:00

LJUDIMA JE ZASTAO DAH KAD SU GA VIDELI: Čovek je opušteno čistio sneg iako je svake sekunde mogao da padne s broda u ledenu vodu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/dailymail

Malo je onih koji vole zimu, naročito kada sneg ne prestaje da pada danima. Snežne nanose neophodno je čistiti kako bismo mogli neomatano da se krećemo ili izvezemo automobil iz dvorišta. Za ovaj posao su najčešće zaduženi muškarci.

Međutim, ono što radi jedan čovek izazvalo je strah i jezu kod većine korisnika društvenih mreža. Na snimku koji je na svojoj stranici na ovoj mreži podelio britanski Dejli mejl pokrenuo je lavinu komentara, ali i pohvala na račun ovog hrabrog čoveka. 

shutterstock.com

Čišćenje snega je predviđeno za odrasle, aretko kada su neki zbog toga srećni

Na snimku se vidi muškarac koji lopatom čisti sneg na ogromnom kruzeru u ruci. On lopatom gura sneg sa broda i to na nezaštićenom prostoru bez ograda, odakle bi nedaj bože da se oklizne odmah završio direktno u ledeno more. 

Čovek je lopatom postepeno čistio nanose, dolazeći do ivice broda i vraćajući se nazad kako bi zahvatio što više snega kao da radi na čvrtom tlu ispored svoje kuće na ne na odgromnom brodu koji se ljulja. Mnogi su bili šokirani ovom scenu i zaključili su da je verovatno sjajan plivač kad se ne plaši da će ne daj može u trenutku nepažnje upasti u ledenu vodu. 

 

@dailymail How much would it take for you to do this? #fyp #boat #norway #dangerousjobs #scary #heights #boatlife 🎥 - @SuzanneMeijer85🚍 ♬ original sound - Daily Mail

 

- On je pristao na to.

- Trebalo bi da ima sigurnosni pojas ili nešto slično ovo je nemarno.

- Sigurno je dobar plivač.

- Njegov šef ga baš i ne voli. Poslao ga je u neizvesnu i nesigurnu situaciju

- O Bože...čuvaj ga.

- Nema straha za muškarca koji hrani porodicu- bili su neki od komentara.

Na samu pomisao da rade na ovom mestu mnogi su bili preplašeni te su priznali da nema tih para koje bi kompenzovale izlaganje ovakvim opasnim situacijama. Zastrašujuća scena je mnoge ostavila, kako su rekli, bez reči ali ih i podstaklo na razmišljnje koliko vremena ovaj čovek provodi na brodu i daleko od svoje porodice.

Međutim, među komentarima bilo je i onih koji su rekli da neki ljudi jednostavno vole fizičke poslove koji zahtevaju izdržljivost poput ovog na niskoj temperaturi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)